Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.01.2016

Професіографічна екскурсія для Березівських школярів


Школярі мали можливість побачити, як здійснюється механізована роздача корму та прибирання


Професіографічна екскурсія для Березівських школярів 22 грудня 2015 року Гребінківським районним центром зайнятості було організовано та проведено професіографічну екскурсію для учнів Березівської загальноосвітньої школи на ринкоутворююче підприємство району – товариство з обмеженою відповідальністю «Мадег».

Підприємство знаходиться в селі Корніївка Гребінківського району. ТОВ «Мадег» займається вирощуванням зернових культур, бобових культур і насіння олійних культур, а також займається розведенням великої рогатої худоби.

Екскурсію по господарству проводила Мадяр Оксана Миколаївна, завідуюча фермою. Оксана Миколаївна ознайомила учнів з процесом виробництва молока, провела оглядову екскурсію приміщеннями, в яких живуть тварини, показала процес машинного доїння корів.

Школярі мали можливість побачити, як здійснюється механізована роздача корму та прибирання. Потім, учні завітали до кормоцеху, де побачили, як перемелюють зернові на комбікорм і виготовляють кормові суміші.

На завершення зустрічі Оксана Миколаївна пригостила школярів молоком, печивом та цукерками. Учні відчули турботу та отримали позитивні емоції .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Святий Миколай завітав у Сербинівську школу

Під час екскурсії школярі ознайомитися з такими робітничими професіями, як «дояр», «робітник з догляду за тваринами», «тракторист – машиніст сільського господарського виробництва».

Професіографічна екскурсія є ефективним заходом в програмі професійної орієнтації учнівської молоді і дозволяє учням зорієнтуватися в безмежно великому світі професій.

Схожі матеріали:
👁 930
Категорія: Шкільний екран
Теги: школярі




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ