Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


30.08.2019

Просування сайтів: як отримати реальний результат


Що дає системний підхід?


Після робіт по SEO- оптимізації відділу продажів "обірвали трубки" нецільові дзвінки. Підрядник по контексту регулярно "освоює" бюджет, але заявок більше не стає. Піарник пише в FB і VK, але продажів з соцмереж як і раніше немає.

Що робити? Розчаруватися в інтернет-просуванні? Міняти підрядника? Пустити все на самоплив? Спочатку варто видихнути і зрозуміти причини невдач.
 
Просування сайтів: як отримати реальний результат

Завищені очікування

Тисячі компаній і ще більше фрілансерів займаються інтернет-просуванням. Інтернет-технології постійно удосконалюються, тому SEO- оптимізатори, SMM- щики, медійщики і так далі зазвичай є вузькими фахівцями, які прекрасно розбираються в складних інструментах.

Але! Будучи профі у своїй галузі знань, не завжди готові занурюватися у бізнес клієнта. Тому часто пропонують уніфікований набір інструментів, заточений під середньостатистичну компанію, з невеликою поправкою на дії її конкурентів в мережі.

Розчарування в результатах роботи настає, коли замовник невиправдано чекає від виконавця глибокого розуміння свого бізнесу і при цьому уміння самостійно формулювати завдання. Далеко не усі "продвиженці" готові виходити на ринок інтернет-маркетингу.

Як бути?

Повністю брати управління у свої руки або шукати підрядника, який забезпечить системний інтернет-маркетинг.

Системний підхід замість набору інструментів

Основа системного підходу - це уміння співвіднести маркетингові цілі компанії з палітрою можливостей інтернет-просування, отримати результати, які працюють на глобальні цілі бізнесу.

Що дає системний підхід?

Чіткі і вимірні цілі просування в Інтернеті, які працюють на меті бізнесу.

Об'єктивний контроль проміжних результатів.

Значимі результати просування компанії в Інтернеті.

У чому суть системного інтернет-маркетингу?

Цілі по просуванню компанії в Інтернеті співвідносяться з бізнес-цілями компанії.

Стратегія інтернет-маркетингу розробляється на основі аналізу накопичених даних і з урахуванням ринкової ситуації.

Стратегія припускає декілька сценаріїв розвитку і прогнозів з урахуванням варіантів бюджету на інтернет-маркетинг.

Медіаплан складається на основі стратегії просування в Інтернеті (на 6-12 місяців).

Регулярно проводяться виміри ефективності усіх інструментів і відхилення від намічених цілей, коригування дій або стратегії. Компанія ABCname пропонує створення сайтів. Створення сайтів https://abcname.net/services-new/site-create/ процес складний, що вимагає уваги, розумових витрат і колективних зусиль. Якісна розробка сайтів обійдеться вам недорого якщо ви замовите у компанії ABCname.

Схожі матеріали:
👁 613
Категорія: Прес-реліз
Теги: сайт, системний підхід, Просування сайтів




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ