Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.12.2015

Рятувальники нагадують правила пожежної безпеки при зберіганні та використанні піротехнічних виробів


Зберігайте піротехнічні засоби на значній відстані від нагрівальних приладів


Рятувальники нагадують правила пожежної безпеки при зберіганні та використанні піротехнічних виробівЗ метою попередження виникнення надзвичайних подій та травмування людей під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, співробітники Головного управління ДСНС України у Полтавській області продовжують проводити профілактичні бесіди з продавцями та покупцями піротехнічної продукції.

Так, 21 грудня фахівці Служби порятунку «101» провели агітаційно-профілактичні рейди по місцях реалізації піротехнічних виробів у містах Пирятин, Карлівка, Гадяч, Лубни та смт Козельщина. Під час спілкування рятувальники нагадали продавцям та покупцям правила пожежної безпеки при зберіганні та використанні піротехнічних виробів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготовка землі до нового урожаю

«Зберігайте піротехнічні засоби на значній відстані від нагрівальних приладів, у закритому, сухому, прохолодному місці, що часто провітрюється, не допускайте відкритого вогню в приміщенні, де зберігаються вироби. Пам’ятайте, що піротехнічні вироби бояться вологи – це може позначитися на їх роботі, якщо ж піротехнічні вироби відсиріли – категорично заборонено сушити їх на батареях та печах. Їх можна відновити шляхом зберігання протягом кількох днів у сухому теплому приміщенні.

 

 

Заборонено спалювати піротехніку у багатті, не розбирайте та не піддавайте їх механічним впливам, зберігайте піротехнічні вироби у недоступному для дітей місці, не паліть, працюючи з піротехнікою, не можна працювати з піротехнічними виробами у нетверезому стані, використовуйте піротехнічні засоби, тільки відповідно до інструкції і за призначенням!», - наголошували рятувальники.

Аби громадяни не забували важливі правила безпеки, фахівці Служби порятунку «101» вручали тематичні листівки та пам’ятки.
 
 ГУ ДСНС України
у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 786
Категорія: Прес-реліз
Теги: рятувальники, піротехнічні засоби




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ