Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.05.2017

Робота в Україні. Чи реально добре заробляти?


Чи можна в Україні добре заробляти?


Робота в Україні. Чи реально добре заробляти?Цим питанням задаються багато жителів нашої країни та кожен день це питання серед знайомих і друзів дуже активно обговорюється. Своїми думками поділився один з представників IT - компанії Jooble в Україні, яка збирає вакансії з усіх майданчиків про працевлаштуванню в 66 країнах по всьому світу.

Для кожної людини це питання дуже актуальне. Воно займає багато часу та зусиль. За статистикою середня зарплата в Україні становить 6500 - 7000 гривень, що порівняно небагато, враховуючи нинішній курс. Але це середня зарплата, тому є люди, які дуже мало заробляють та дуже багато.

Чи можна в Україні добре заробляти?

Звичайно, можливо. Але для цього потрібно дуже багато трудиться та докладати неймовірних зусиль. Такий фактор, як саморозвиток, повинен стояти на першому місці, так як знаннями людина може заробляти хороші гроші. Є такий вислів: «знання - сила, а не знання - робоча сила». Він багато про що говорить і відображає всю реальність нашого світу. Чому це так важливо знати та розуміти, що найкращий заробіток мають ті, хто працює головою?

Навчання в університеті

На жаль, на сьогоднішній день більша частина людей, які вчаться в університетах (якщо це можна так назвати), виходять неосвіченими та нічого не вміють. Або вміють, але стикаються з такою проблемою, що на роботі ці знання нікому не потрібні, тому що вони не практичні, або застаріли. Ось чому так потрібен саморозвиток. Немає прив'язки від когось: є я та знання, якими я буду користуватися надалі та буду їх конвертувати у гроші. Але іноді навіть цього не вистачає. Ніхто ніколи не навчить самопросуванню.

Є величезна кількість тямущих людей, яких не цінують, тому що вони потрапили не туди. У них не вийшло розкрутитися, тому доводиться працювати за копійки та не отримувати ті гроші, які вони повинні отримувати.

Зробимо невеликий висновок: для того, щоб добре заробляти, потрібно знати, вміти, бажати, трудитися та просуватися. При цих факторах не потрібно нікого обманювати, заробляючи чорними шляхами, беручи участь у махінаціях. До цього всього можна приєднати самоорганізацію: якщо не розставляти пріоритети, не боротися з лінню, то нічого не вийде.

Є безліч мотиваційних статей такого видута вони всі пишуться не просто так. По-справжньому успішні люди - це розумні, працьовиті люди, які постійно прагнуть розвитку. Відносно заробітку в інших країнах можу сказати одне. Якщо у Вас не виходить організуватися тут, мешкаючи у рідній країні, маючи всі права, спілкуючись рідною мовою, маючи велику кількість знайомих, а також безмежний дозвіл на перебування у країні (тобто немає ніяких обмежень взагалі), то за кордоном навряд чи Ви зможете себе зарекомендувати.

Моя порада. Постійно розвивайтеся, знайдіть свій напрямок, виконуйте роботу з задоволенням, як для себе, намагайтеся дізнаватися щось нове та давно вже забуте старе, не лінуйтеся, тоді шанс стати успішним і багато заробляти збільшиться у багато разів.
 

Схожі матеріали:
👁 983
Категорія: Прес-реліз
Теги: україна, заробіток




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ