Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


01.02.2024

Роботизована інженерна машина RCV-Pioneer здатна пробивати мінні поля, усувати або створювати перешкоди під час штурмових операцій


Два солдати можуть виконати встановлення або зняття RCV-Pioneer із RCV приблизно за 30 хвилин.


Бойова роботизована машина RCV-Pioneer

Британська компанія Pearson Engineering розробила нову бойову роботизовану машину RCV-Pioneer, оснащену пакетом завдань із подолання перешкод. Роботизована машина пропонує інженерні можливості з дистанційним керуванням, дозволяючи адаптуватися та чудово вирішувати різні завдання.

У комплект машини для «розчищення перешкод» входить бульдозерний відвал, здатний швидко створювати та усувати перешкоди, маніпулятор екскаватора, призначений для таких завдань, як копання, знесення та засипання траншей.

RCV-Pioneer виводить передній план передові інженерні можливості. Ця система спроектована як автономний, попередньо налаштований каркас, який легко інтегрує бойове інженерне обладнання Pearson Engineering для конкретних завдань. Ці варіанти обладнання постачаються в пакетах місій, включаючи усунення перешкод, перевірку маршруту, прорив мінних полів та подолання штурмових проломів, все це обладнання можна швидко замінити в польових умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Армія США розробляє нову протиракетну систему великої дальності, для ураження крилатих ракет

RCV-Pioneer має інноваційну систему самопідйому, яка дозволяє RCV швидко маневрувати для виконання завдань, легко вбудовуючи та знімаючи необхідне обладнання. Для його кріплення до основної платформи використовуються швидкороз'ємні кріплення, для роботи яких не потрібні інструменти, що полегшує швидке встановлення та зняття з RCV. Два солдати можуть виконати встановлення або зняття RCV-Pioneer із RCV приблизно за 30 хвилин.

Бойова роботизована машина RCV-Pioneer

RCV-Pioneer не покладається на гідравлічну енергію головної платформи, оскільки він включає всі необхідні гідравлічні елементи управління для своїх спеціальних інструментів, таких як плуги, бульдозерні відвали і стріли екскаватора. Він може отримувати електроенергію від головної платформи RCV або генерувати необхідну потужність за допомогою вбудованого дизельного двигуна.

Дистанційне керування комплектами RCV-Pioneer Mission Pack здійснюється через інтуїтивно зрозумілий блок керування оператором (OCU) з джойстиками та сенсорним екраном, який контролює всі функції. OCU забезпечує передачу відеосигналів із камер, встановлених на RCV-Pioneer, забезпечуючи оптимальну ситуаційну поінформованість під час виконання інженерних завдань.

 


Схожі матеріали:
👁 208
Категорія: Технології
Теги: інженерна машина, машина для розмінування, бронемашина




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ