Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.04.2016

Розгляд звернень та особистий прийом громадян Лубенською місцевою прокуратурою за місцем дислокації в Гребінківському районі


З 15.12.2015 року ліквідовано прокуратури міст районів та міжрайонні


Розгляд звернень та особистий прийом громадян Лубенською місцевою прокуратурою за місцем дислокації в Гребінківському районіУ зв'язку з реформацією органів прокуратури, на підставі Закону України "Про прокуратуру" від 14.10.2014 року з 15.12.2015 року ліквідовано прокуратури міст районів та міжрайонні, в тому числі і прокуратуру Гребінківського району.

На зміну ліквідованим прокуратурам утворено місцеві прокуратури, серед яких Лубенська місцева прокуратура, до територіальної юрисдикції якої відноситься Гребінківький район та 7 інших прилеглих районів Полтавської області.

У разі необхідності особи можуть звертатися до Лубенської місцевої прокуратури за місцем дислокації в Гребінківському районі, яка функціонує та знаходиться за адресою: 37400, м. Гребінка, вул.. Петровського 16.

В той же час, інформую, що право на звернення є невід'ємним від особи правом відстоювати свої права та охоронювані законом інтереси.

У контексті структурних змін в органах прокуратури, розгляд заяв та скарг громадян і надалі залишається одним із важливих напрямів діяльності органів прокуратури.

Протягом 2015 року прокуратурою Гребінківського району, яка функціонувала до 15.12.2015 року, вирішено 149 звернень громадян, з яких задоволено 8. На особистому прийомі прийнято 108 громадян, з них особисто прокурором району - 24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вжиті заходи у сфері протидії та запобігання корупції прокуратурою Гребінківщини

У більшості своїх звернень жителі району зверталися з питань порушених конституційних прав та інтересів. Кожному громадянину на його звернення прокурором району надано вчасні та обґрунтовані відповіді.

Відповідно з ст. 5 Закону України "Про звернення громадян" у зверненні, адресованому органам прокуратури, має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання.

Звернення може бути усним (викладеним на особистому прийомі) чи письмовим, надісланим поштою, або переданим громадянином особисто чи через уповноважену ним особу, якщо ці повноваження оформлені відповідно до чинного законодавства.

Водночас повідомляємо, реалізуючи право на звернення, кожна особа має можливість подати усні звернення за допомогою засобів телефонного зв'язку за номером контактного телефону: (0259) 9-13-60 або надіслати його на адресу електронної пошти: [email protected].

Лубенська місцева прокуратура є повністю відкритою та готовою до негайного реагування на повідомлення та звернення громадян, вирішення питань, що відносяться до компетенції органів прокуратури України.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1089
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Лубни, звернення, прокуратура, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ