Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.12.2022

Що можна зарядити за допомогою портативної електростанції, Jackery Ukraine


Більшість портативних електростанцій невеликі, і їх легко переносити чи зберігати


Портативна електростанція Jackery

Що можна зарядити за допомогою портативної електростанції?

Чим більше вихідних портів у портативної електростанції, тим краще. Більшість портативних генераторів на ринку поставляються з портами USB, портами змінного та постійного струму та можливістю бездротової зарядки. Розетки змінного струму дуже схожі на настінні розетки, які ви знайдете вдома або в офісі, і вони можуть мати більшість приладів. Тому непогано мати як мінімум два такі порти, щоб прикривати бази під час подорожей. Тим часом порти постійного струму також використовуються для постійного струму, але вони більше схожі на розетки, які ви знайдете в автомобіль.

Однак що, якщо ваш клієнт — цифровий кочівник, якому потрібна портативна електростанція, що живить його Wi-Fi-маршрутизатор? На щастя, у наші дні багато виробників портативних електростанцій розробляють пристрої зі спеціальними вихідними портами для живлення радіоприймачів. WiFi роутери, допоміжне освітлення та багато іншого.

Як зарядити портативну електростанцію?

Більшість портативних електростанцій можна підключити до стіни та перезарядити. Хоча це зручніший спосіб зарядити електростанцію, коли ви знаходитесь вдома або в офісі, перезаряджання їх у дорозі або під час відключення електроенергії може бути проблемою.

Тому сонячні панелі є обов'язковим елементом портативних електростанцій. Ви можете знайти безліч видів сонячних електростанцій на ринку. Однак, якщо ваші клієнти вже мають портативний генератор, подумайте про те, щоб запропонувати їм додаткові сонячні панелі.

Ще один варіант, який варто розглянути, це адаптер для підзарядки портативних генераторів електроенергії від вашого автомобіля. Це відмінний варіант для похмурих днів, або коли ви хочете прискорити процес підзарядки, комбінуючи два методи.

Портативна електростанція

Наскільки легко його можна носити із собою чи зберігати?

Останнє, що слід враховувати під час інвестування в портативні електростанції, – це простота їх використання. диск. Більшість портативних електростанцій невеликі, і їх легко переносити чи зберігати. Однак чим більша потужність, тим важчою і більшою може бути електростанція.

Тому ваші клієнти повинні переконатися, що вони мають достатньо місця в їхніх будинках або транспортних засобах, якщо вони хочуть отримати електростанцію високої потужності. Попросіть вашого клієнта виміряти, де він хоче зберігати електростанцію, щоб бути в більшій безпеці.

Так само розгляньте простір у вашому складі або магазині, перш ніж купити портативні електростанції оптом. Ви не хочете запасатися потужними та громіздкими генераторами, якщо для їх зберігання недостатньо місця і якщо ваші клієнти не обов'язково їх купуватимуть. Отже, плануйте покупку, враховуючи переваги ваших клієнтів щодо кольорів та матеріалів, а також ваші можливості зберігання.

Jackery Ukraine: jackery.pro.



Схожі матеріали:
👁 363
Категорія: Прес-реліз
Теги: Портативна електростанція




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ