Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.07.2019

Що таке інверторний кондиціонер


Чим відрізняється інверторний кондиціонер від традиційних спліт-систем?


Не усі знають, що популярна в ужитку назва кондиціонерів "спліт-системи" походить від слова "щілина". Саме так можна перекласти з англійської мови split. Проте ця назва досить широко поширена і використовується для різних категорій кліматичного устаткування. Одні з найбільш перспективних напрямів в цій сфері являється пристрій, який називають кондиціонер інверторного типу. Принцип дії цього високоефективного устаткування базується на процесах інвертування.

Далеко не усі розуміють їх суть, тому відмітить, що інвертування припускає роботу кондиціонера, ґрунтовану на подвійному перетворенні електричної енергії. Для цього застосовується почергова дія змінного і постійного струму. Інверторне устаткування також входить в категорію спліт систем, а, отже, включає традиційні для них блоки (зовнішній\внутрішній).

Інверторний кондиціонер Mitsushito
 

Компресор розташовується ззовні приміщення в одному блоці з конденсатором, фільтраційними елементами для фреону, платою, що управляє, і іншими елементами.

Усередині приміщення встановлюється блок з випарником, що охолоджує повітря, вентилятором, фільтраційним елементом для очищення повітря, а також жалюзі вертикального типу.

Чим відрізняється інверторний кондиціонер від традиційних спліт-систем?

Передусім, це висока економічність устаткування, що забезпечується автоматичним контролем параметрів компресора з урахуванням температурного режиму в приміщенні. Інверторні пристрої комплектуються регулятором швидкості двигуна компресора, що дає можливість швидко надати потрібну кількість теплової енергії. В результаті таких можливостей інверторний кондиціонер швидко забезпечує комфортну температуру в кімнаті.

Після того, як він досягає заданого температурного параметра, система переходить на економічне енергоспоживання в автоматичному режимі. Таким чином, до досягнення необхідної температури в приміщенні інверторне устаткування працює у форсованому режимі, а після цього різко знижує енергоспоживання і працює тільки на підтримку досягнутого результату. Це і є одна з відповідей на питання, що означає інверторний кондиціонер.

Його технологічні особливості припускають чергування етапів перетворення змінного струму в постійний і назад. Такий принцип роботи забезпечує безперервність роботи кліматичного устаткування з різною потужністю на певних етапах.

Придбати інверторні кондиціонери Mitsushito можна в інтернет магазині MITSUSHITO за адресою  http://mitsushito.com/blog/212-invertornye-konditsionery-mitsushito.html. Кондиціонери торгової марки Mitsushito виготовляються на заводах передових виробників кліматичного устаткування. Доступна ціна і висока якість устаткування роблять їх ідеальним варіантом в нижньому ціновому сегменті.
 

Схожі матеріали:
👁 861
Категорія: Прес-реліз
Теги: кондиціонер, Інверторний кондиціонер, Mitsushito




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ