Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.03.2021

Що таке пакет типу «Майка»


Підприємство «Полімер» приймає замовлення на індивідуальне виготовлення пакетів майок, пакетів майок з логотипом і символікою Вашої компанії


Це поліетиленовий пакет прямокутної форми з вирубними ручками, який, як правило, застосовується для упакування порівняно об'ємної продукції, наприклад покупок в продовольчих і побутових супермаркетах, ринках, магазинах одягу та взуття. Пакет має дві цільні ручки, які забезпечують міцність і здатність витримувати великі навантаження при натягу під значною вагою. Розправляючись бічні складки (фальцювання) збільшують місткість пакету, а гнучкість і еластичність поліетилену дозволяють зручно переносити в ньому предмети будь-якої форми.

Такий пакет, маючи досить велику аудиторію користувачів, може стати недорогим, але ефективним методом мобільної реклами, за умови розміщення на ньому атрибутів та символіки Вашої виробничої компанії. Грамотно виконаний дизайн принту на пакеті, не тільки донесе інформацію про Вас як про виробника конкретної продукції в широкі маси, але також забезпечить запам'ятовуваність Вашої фірми, складе позитивне враження про імідж і статус компанії.

Виготовлення під замовлення

Підприємство «Полімер» приймає замовлення на індивідуальне виготовлення пакетів майок, пакетів майок з логотипом і символікою Вашої компанії обсягами від 150 кг..


пакет типу «Майка»
 

Великою перевагою підприємства є наявність власного обладнання і виробничих площ, що дозволяє виконати замовлення "під ключ" - від виготовлення електронного оригінал-макету до видачі готової продукції. Доставка товару здійснюється по всій Україні.

Повний виробничий цикл включає попередній прорахунок замовлення з урахуванням виду друку та тиражу, а також дизайн, пресування поліетиленового матеріалу, нанесення малюнка і вирубку готового пакета відповідно до бажаної формою і розмірами.

Практичність і функціональність пакета «майки»

Важливою особливістю пакетів «майок» є високий показник вантажопідйомності та універсальність форми. Завдяки цьому такі пакети досить довговічні, а, з огляду на, те що ціна їх значно нижче, ніж інші види упакування, вони широко затребувані в різних побутових і виробничих сферах.

Підприємство «Полімер» виробляє пакети з первинного поліетилену низького тиску, який характеризується стійкістю до вологи, жирів і хімікатів, витримує широкий температурний діапазон, а також характеризується підвищеною міцністю і невисоким відносним подовженням.

Такі пакети не токсичні і абсолютно безпечні для здоров'я. Є можливість виготовити пакети з біологічно руйнуватися матеріалу.

Схожі матеріали:
👁 474
Категорія: Прес-реліз
Теги: пакети, пакети майка, пакети майка с логотипом




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ