Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.05.2014

Свято Букваря в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1


Свято закінчилося, але спогади про нього назавжди залишаться в серцях маленьких школярів


Свято Букваря в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1

14 травня 2014 року в Гребінківській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 класним керівником 1 класу Юрченко Іриною Валентинівною проведено свято “Прощавай, Букварику!”

Цей день для учнів був особливий, адже щороку діти відзначають чимало різних свят, але шкільне свято прощання з Букварем буває в житті людини лише один раз. Бо ж Буквар – це перша книжечка, яку діти прочитали самостійно. Вона відкриває двері у чарівний світ книги, простеляє шлях до знань. Недарма в народі кажуть: “Хто багато читає, той багато знає!”

Під час свята першачки прощалися з першою й улюбленою книгою – Буквариком, розповідали вірші про вже вивчені літери, співали пісень. Старші учні показували інсценівки.

Усі присутні, а це – батьки, вчителі, дирекція школи, ще раз переконалися, що учні закінчують свій перший рік навчання з величезним багажем знань, який вони натхненно й наполегливо збирали впродовж року разом зі своєю мудрою й турботливою вчителькою Юрченко Іриною Валентинівною.

З вітальним словом до дітей, вчителів та батьків виступила директор школи Носова Наталія Станіславівна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка музика допоможе схуднути

Привітали також першокласників їх старші друзі – учні 2 класу, які розповіли учням про книги, що чекають на них наступного року.

Свято закінчилося, але спогади про нього назавжди залишаться в серцях маленьких школярів – красивих, розумних, творчих, успішних і талановитих дітей, гідних з честю носити звання учнів Гребінківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів №1.

Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1516
Категорія: Актуально
Теги: свято, свято Букваря, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ