Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


26.09.2016

Тарасівська школа: Підсумки місячника безпеки дорожнього руху "Увага! Діти - на дорозі!"


Дбайте про свою безпеку на дорозі, щоб рости здоровими та щасливими


Тарасівська школа: Підсумки місячника безпеки дорожнього руху "Увага! Діти - на дорозі!"В рамках місячника безпеки дорожнього руху «Увага! Діти-на дорозі!» в Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів з метою збереження життя та здоров’я учнів, які є безпосередніми учасниками дорожнього руху.

Класними керівниками 1-11 класів було проведено Єдині уроки з питань безпечної поведінки дітей на дорогах. Проведено класні батьківські збори та тематичні бесіди для батьків: «Безпека на дорозі-запорука життя і здоров’я дитини”, «Перевезення неповнолітніх індивідуальним транспортом».

Розроблені індивідуальні схеми маршрутів безпечного руху дітей до школи та зі школи, постійно проводяться «п’ятихвилинки”  по дотриманню дітьми Правил дорожнього руху. Проведено конкурс дитячих малюнків, кросвордів та ребусів з Правил дорожнього руху, поновлено інформаційні стенди з Правил дорожнього руху в приміщенні школи.

Учнівським педагогом-організатором було проведено практичне заняття для учнів 1-4 класів «Як правильно переходити дорогу», на якому школярі мали змогу використати свої знання як теоретично, так і практично.






 

Класним керівником 2 класу Приходько Н.О. було організовано та проведено дидактичні ігри з Правил дорожнього руху. Учні виступили в ролі регулювальників, пішоходів, світлофорів.

Учні 4 класу разом з керівником Олексієнко Н.В. провели усний журнал «Дорожня абетка», де вкотре повторили та закріпили Правила дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: Усний журнал "Дорожня азбука" в 4-му класі

Смоляк С.Г. для учнів 3 класу провела гру-вікторину «Про безпеку власну дбаєм-дорожні правила вивчаєм». Клас поділився на дві команди і почались веселі та повчальні конкурси: «Конкурс загадок», «Бліц-турнір», «Світлофор», «Поле чудес», «Розумники та розумниці», «Ситуації». Учні показали себе добрими знавцями Правил дорожнього руху.


 

14 вересня школу відвідав психолог локомотивного депо «Гребінка» Даценко М.А. з лекцією для учнів 8-11 класів «Безпечне перебування на залізниці», на якій вкотре нагадав про правила поведінки на залізниці зокрема і на дорозі вцілому.

Маємо надію, друзі, що ці заходи пройшли для вас недаремно і життя та здоров’я кожного з вас-це є найбільша цінність, яку ви тримаєте в своїх руках. Тож дбайте про свою безпеку на дорозі, щоб рости здоровими та щасливими!
 










 
Тарасівська ЗОШ І-ІІІ ступенів


Схожі матеріали:
👁 1155
Категорія: Шкільний екран
Теги: безпека, Тарасівка, школа, дорога




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ