Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


20.11.2013

Транспортні міліціонери викрили крадія залізничного обладнання


Чолов’яга за допомогою плоскогубців відкрив кришку та зняв залізничне обладнання


Транспортні міліціонери викрили крадія залізничного обладнання

Працівники лінійного відділу на ст. Полтава УМВС України на Південній залізниці затримали 62-річного полтавчанина, який з об’єктів залізниці викрав п’ять трансформаторів, чим спричинив загрозу безпеці руху залізничного транспорту.

В ході відпрацювання території обслуговування правоохоронці затримали «на гарячому» чоловіка, який розбирав трансформатор поблизу платформи «Пост-Ворскла».

Чолов’яга за допомогою плоскогубців відкрив кришку та зняв залізничне обладнання. Під час проведення досудового розслідування встановлено, що це не єдиний випадок скоєння крадіжки підозрюваним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На станції Гребінка телефонний терорист "замінував" залізничний вокзал

Чоловік зізнався, що протягом останніх кількох місяців скоїв ще чотири крадіжки трансформаторів з різних дільниць залізниці. Викрадене залізничне обладнання чолов’яга здавав до пунктів прийому металобрухту. Не зупинило полтавчанина навіть те, що трансформатори працюють під високою напругою, і він ризикував власним життям.

Також проведеною в ході досудового розслідування експертизою було встановлено, що своїми діями громадянин порушив нормальну роботу транспорту та спричинив небезпеку для життя людей, так як дані трансформатори служать для перемикання сигналів світлофора на коліях та забезпечують безпечний рух на залізниці.





Чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочинів та розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка, вчинена повторно) та ч.1 ст.277 (Пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів) КК України. Згідно чинного законодавства за такі протиправні дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Наразі досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України
на Південній залізниці


Схожі матеріали:
👁 902
Категорія: Актуально
Теги: крадій, транспортні міліціонери, залізничне обладнання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ