Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


08.09.2016

"Україна - це ми!"


Дітвора присвятила свій концерт 25-й річниці незалежності України


"Україна - це ми!"Під такою назвою пройшок зворушливий концерт, котрий організували і провели юні самодіяльні артисти для своїх рідних, сусідів, друзів.

Дітвора присвятила свій концерт 25-й річниці незалежності України. Ідея зробити такий приємний сюрприз для дорослих прийшла в голову учениці Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст..№1 Лідії Булинець.

Разом з подругами, учасниками танцювального гуртка під керівництвом Оксани Лісової, Вікторією Соколенко, Іванкою та Тетяною Калинич вони самі розробили сценарій. Самі написали вступні і заключні слова, закликали дорослих любити свою Батьківщину, прославляти її, берегти мир на землі.

До речі, костюми вони теж самі вигадали і пошили.

Музичнии супровід теж організували самі телефон під’єднали до підсилювача і музика зазвучала на багато вулиць навколо. Дорослі, особливо жінки, з великою радістю відгукнулися на запрошення і прийшли подивитися на незвичний концерт.

Тим більше, що їх, жителів "запуття", увагою не балують ні чиновники, ні артисти. В силу різних обставин цей мікрорайон відрізаний від цивілізації.

Якщо ще дозволяє здоров'я, молодші нехай з труднощами та все ж долають перешкоду у вигляді колій і можуть сходити і в магазин, і в поліклініку, і за довідкою у пенсійний чи субсидію. А вже тим, кому рухатися важко, доводиться сподіватися лише на сторонню допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гребінківській бібліотеці подарували добірку літератури на духовно-патріотичну тематику

Аптеки чи магазину поруч немає. Іншого сполучення аніж таксі тут теж немає. Але це справжня розкіш для пенсіонерів. А вже про стан тутешніх доріг годі й говорити, у дощову чи сніжну погоду навіть таксисти сюди не погоджуються приїздити.

Тому цей концерт для жителів цих вулиць, особливо для колишніх вчителів та любителів мистецтва, став справжнім ковтком свіжого повітря.

Розчулені і зворушені, вони ще довго но хотіли розходитися по домівках. Хвалили дітей, дякували їм за їхню небайдужість, за їхню таку активну громадську позицію, яка може стати прикладом для багатьох дорослих. А покидаючи простір імпровізованої зали, попросили дітей організовувати такі заходи частіше.
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 642
Категорія: Актуально
Теги: Оксана Лісова, концерт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ