Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.01.2023

Український виробник який створює яскраві шкарпетки з принтами


Принт може мати упорядкований геометричний характер, складатися з кумедних зображень або абстрактні візерунки


Шкарпетки з принтом

Шкарпетки - не тільки зручна, але й стильна деталь безлічі образів, яку все частіше беруть на озброєння під час створення актуальних образів. Звернувши увагу на колекції та рішення Українського виробника 1and1, який створює яскраві носки з принтами, можна купити шкарпетки для жінок та чоловків, що чудово вписуються в сучасний образ.

1and1 socks – панчішно-шкарпеткові вироби, що поєднують у собі унікальний дизайн та майстерність виконання. Продукція компанії - зручний та барвистий інструмент для поширення щастя. Ця концепція наразі втілена в життя талановитою командою креативних дизайнерів компанії.

Чому 1and1 socks?

  • якісне виробництво, що є запорукою довіри клієнтів;
  • уважне ставлення до всіх без винятку покупців;
  • купити можна шкарпетки оптом та в роздріб;
  • широкий асортимент сертифікованої продукції;
  • оригінальні шкарпетки, яких ви більше ніде не знайдете;
  • швидка доставка по всій країні;
  • можливість оплати зручним для вас способом.
Інтернет-магазин 1and1 пропонує клієнтам всі заявлені на сайті шкарпетки, також можна виготовити продукцію за індивідуальним замовленням.

Критерії якості починаються з виробництва та проектування продукції. Використовуються тільки високоякісні матеріали, щоб щасливі власники моделей відчували комфорт на ногах. Ідеальне співвідношення ціна + якість – ваша можливість вигідно співпрацювати з брендом та завжди бути стильним.

Іноді однієї пари просто замало. Тому на сайті також представлені набори шкарпеток, об'єднані загальною тематикою (тварини, їжа тощо).

Крім вищезгаданих, у каталозі присутні класичні моделі, виконані з матеріалів високої якості. Вони підійдуть для щоденного носіння. Отже, наступного разу, коли ви захочете купити щось унікальне, ви можете вибрати веселі та барвисті шкарпетки замість типових наборів подарунків. Купити шкарпетки з принтами 1&1 – оригінальний, практичний та недорогий спосіб порадувати себе та близьких.

Шкарпетки з принтом

Малюнки на шкарпетках можуть бути більш стриманими та абстрактними або нагадувати продукцію дитячих магазинів, але саме такий принт часом може стати справжньою родзинкою всього образу.

Високі шкарпетки

До високих шкарпеток сьогодні відносять всі моделі, що закінчуються вище середини ікри, тому тренду відповідатимуть різні варіанти подібного одягу. Матеріал і колір значення практично не мають – головне, щоб вибраний виріб добре вписувався у задуманий образ.

Яскраві шкарпетки

Крім прикрашених різноманітними принтами шкарпеток актуальними залишаються моделі яскравих кольорів. На сайті Українського виробника 1and1, можна вибрати кольорові шкарпетки з малюнком або однотонну пару пастельного, насиченого або зухвало-яскравого кольору. Обмежень у виборі кольору немає, але обрану пару важливо правильно обіграти, вписавши її в образ.

Як підібрати колір шкарпеток до взуття

Шкарпетки з принтом

Етикет: правила підбору шкарпеток та поєднання з предметами одягу та взуття

Шкарпетки з джинсами

Базові моделі синіх джинсів добре виглядають із темно-синіми шкарпетками. Блакитні – із синіми. Чорні джинси добре виглядають з такими самими чорними виробами. Неформальний характер деніму дає змогу експериментувати з акцентними виробами. Як їх грамотно ввести в образ? Постарайтеся, щоб відтінок шкарпеток перегукався з відтінком якоїсь деталі чи частиною принту сорочки чи футболки.

Білі шкарпетки

Білий відтінок завжди привертає до себе увагу. Тому білі шкарпетки можуть стати ризикованим варіантом. Не надягайте їх із брюками чи джинсами. Цей варіант підходить тільки для спортивного стилю та спортивної взуття, наприклад, кросівок.

А що щодо літніх світлих штанів? До них у компанію так і просятися білі вироби? Ні, погана ідея. Світлі лляні штани надягають із мокасинами та лоферами і носять взагалі без носків.

Товщина шкарпеток

Товсті спортивні моделі носять лише з джинсами, зі спортивною взуттям та брюками. Тонкі без фактурної та видимої в'язки з класичними брюками та оксфордами з гладкої шкіри. Демісезонні шкарпетки добре поєднуються з дербі із зернистої шкіри. Шовкові вироби часто надягають зі смокінгом чи фраком. Тонкі лляні вироби можуть стати вдалим вибором для літнього сезону.

Колір штанів

Правило, яке порушується найчастіше. Запам'ятайте, колір шкарпеток підбирається під штани, бо вони стають продовженням ноги і закривають оголену частину тіла. Правильний відтінок дозволяє візуально зробити ноги довшими, що позитивно позначається на пропорціях фігури.

Таке правило вибору добре підходить для формальних образів. У будь-якому правилі є виняток. Тому, якщо вам здається нудним таке поєднання, підберіть до костюма вироби із елегантним дрібним візерунком.

Колір взуття

Не можна одягати до світлих штанів шкарпетки у колір чорної взуття. Але якщо ви вибрали, наприклад, на темно-синій костюм, тоді ви можете надіти чорні шкарпетки у колір чорних оксфордів.

Колірна координація

Ідея для тих, хто вважає всі усталені правила нудними, але бажає створити стильний образ. Якщо ваша краватка, сорочка, карман, піджак, наприклад, у клітку, то такий самий малюнок на шкарпетки з принтом буде доречним.

Більш складний варіант: коричнева шкіряна куртка, сорочка в синю клітку, сині джинси, коричневу взуття та червоні носки.

Акцентні шкарпетки

Навіть найнудніше взуття заграє новими фарбами, якщо додати до образу акцентні шкарпетки. Це які? Це ті, що є в образі головною приманкою для ока. Зазвичай це принтовані яскравими візерунками та фігурами виробу. Принт може мати упорядкований геометричний характер, складатися з кумедних зображень або абстрактні візерунки.

Такий прийом підходить для найяскравіших і найчастіше творчих людей, які люблять виділятися.

Універсальні рішення

Людина, яка не любить ризикувати і віддає перевагу перевіреним рішенням, коротким та високим шкарпеткам, зверне увагу на базові моделі синього, коричневого, чорного кольорів.

Чорна пара доповнити фактурне кожане взуття того ж таки відтінку. Підійде вона і до черевиків сірого кольору.

Сіра пара добре виглядає зі світлим взуттям. Бежеві шкарпетки з принтом підходять до шкіри світло-коричневого відтінку.

Схожі матеріали:
👁 288
Категорія: Прес-реліз
Теги: демісезонні шкарпетки, шкарпетки, шкарпетки з принтом, короткі та високі шкарпетки




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ