Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


21.09.2018

«Укртелеком» розраховує підвищити тарифи на телефонний зв'язок


Комісія прийняла рішення про затвердження граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги


«Укртелеком» розраховує підвищити тарифи на телефонний зв'язокНаціональна комісія, котра здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ), затвердила двоетапне підвищення на фіксований телефонний зв'язок.

Відповідне рішення регулятор прийняв на своєму засіданні, пише «Слово і Діло».

«Комісія прийняла рішення про затвердження граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги та визнання таким, що втратило силу рішення НКРЗІ від 28 листопада 2017 №606», - йдеться в повідомленні.

Директор департаменту корпоративних комунікацій «Укртелекому» Михайло Шуранов зазначив, що зараз пропозиція по тарифам була передана на остаточне затвердження в Міністерство юстиції.

«Після затвердження та публікації тарифи набудуть чинності», - повідомив він.

Зміни передбачають два етапи: з листопада поточного року на 17% зросте тариф для населення в місті (від 3-7 грн), а в селах - на 18,8% (3-7 грн). З початку 2019 року - для населення і юридичних осіб в містах підвищення складе 9% (від 2 до 5 грн), для сільських юридичних осіб - 12% (3-6 грн), для бюджетних установ - 14,7% (3-7 грн), для сільського населення тариф підвищиться на 18,7% (4-9 грн) залежно від типу підключення (окрема лінія, спарена, погодинна або без погодинної тарифікації тощо).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наше завдання - збереження пам’яті про героїчний подвиг українського народу у Другій Світовій війні

За словами Шуранова, останній раз граничні тарифи змінювалися восени 2017 року: «Вони базувалися на собівартості послуг четвертого кварталу 2016 року. З огляду на зміни витрат на утримання і обслуговування мереж в 2017 і 2018 роках, зокрема, значного зростання розміру мінімальної заробітної плати, цін на енергоносії, компанія змушена була звернутися до НКРЗІ з проханням про перегляд граничних тарифів на фіксовану телефонію».

Схожі матеріали:
👁 817
Категорія: Прес-реліз
Теги: Укртелеком, телефонний зв'язок, тарифи




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ