Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.01.2024

Уряд зняв обмеження на відключення побутових споживачів-боржників: роз’яснення “Полтаваобленерго”


Відтепер постачальник електроенергії (для нашого регіону – ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ») буде ініціювати відключення побутових боржників від електроенергії


електроенергія

Набула чинності постанова Кабінету Міністрів України № 1405 від 29 грудня 2023 року «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо оплати житлово-комунальних послуг».

Цією постановою Уряд зняв обмеження на припинення надання послуги з електропостачання побутовим споживачам, що заборгували за електроенергію у регіонах, де не ведуться військові дії та які не перебувають під тимчасовою окупацією росії. Відтепер постачальник електроенергії (для нашого регіону – ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ») буде ініціювати відключення побутових боржників від електроенергії.

Щоб не допустити відключення, побутовому споживачу потрібно звернутися до ТОВ «ПОЛТАВАЕНЕРГОЗБУТ» і з’ясувати, чи є у нього борг. У разі його наявності, сплатити його у найкоротші терміни. При своєчасному погашенні боргу, йому не доведеться сплачувати за відключення та повторне підключення до електромереж.

Схожі матеріали:
👁 455
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: Полтаваенергозбут, постачальник електроенергії




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ