Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


22.06.2013

В Україні дітям до 16 років заборонили перебувати в нічних клубах та ресторанах без супроводу одного із батьків


Дітям до 16 років забороняється перебувати у барах без супроводу одного з батьків


В Україні дітям до 16 років заборонили перебувати в нічних клубах та ресторанах без супроводу одного із батьків

Зокрема, Кодекс України про адміністративні правопорушення доповнено статтею 1801:

" Порушення порядку перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування» також Закон "Про охорону дитинства" доповнено статтею 201 «Особливості перебування дітей у закладах, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, або закладах громадського харчування».

Дітям до 16 років забороняється перебувати у барах, клубах та інших закладах громадського харчування та розваг без супроводу одного з батьків.

Відповідно до закону, діти до 16 років можуть перебувати у розважальних закладах від 22:00 до 06:00 лише у присутності одного з батьків або осіб, які їх замінюють.

Власники закладів, у яких здійснюється діяльність у сфері розваг, зобов'язані вживати заходів до недопущення в такі заклади від 22:00 до 06:00 дітей до 16 років без супроводу батьків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лечение на море: Погружаемся в песок

Також власники розважальних закладів вправі у період від 22:00 до 06:00 вимагати у відвідувачів, молодий вигляд яких викликає підозри, документи, що підтверджують досягнення ними 16-річного віку.

Порушення встановленого законом порядку тягне за собою накладення штрафу на власників розважальних закладів у розмірі від двадцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Схожі матеріали:
👁 1352
Категорія: Актуально
Теги: бар, батьки, діти, ресторан, клуб




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ