Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


28.09.2020

В Україні створили чат-бот для матерів-одиначок


В Україні створили чат-бот для матерів-одиначок: що корисного у ньому можна дізнатися


Долучитися до такого чату можна у вайбері або в телеграмі.

В Україні створили чат-бот "Не сама" для матерів-одиначок. Там безкоштовно можна отримати повну інформацію про передбачені законодавством пільги, влаштування дитини до садка та віднайти відповіді на інші соціальні, медичні та освітні питання.
 
В Україні створили чат-бот для матерів-одиначок
 

Усе це збирали та систематизували, щоб жінки не витрачали часу на довгі пошуки в Інтернеті.

Долучитися до такого чату можна в двох відомих соціальних месенджерах: "Вайбер" та "Телеграм". Автори чат-бота кажуть, що в Україні близько 200 тисяч жінок мають офіційний статус матерів-одиначок, проте насправді ця цифра більша.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В токійському парку встановили високотехнологічні вбиральні

"Там є якраз та інформація, яка корисна. Наприклад, коли я намагалась знайти якусь інформацію (в Інтернеті.— Ред.), це було дуже тяжко. Це займало дуже багато часу. Потрібно вичитати дуже багато законів, статтей додаткових і до кінця не зрозуміло, що написано", — зазначає Катерина Хомич, мати-одиначка.

"Наш чат-бот спрощує цю систему. Ми даємо інформацію про кількість довідок, де їх отримати, яким чином їх отримати і куди їх потрібно принести для того, щоб гарантовано отримати ті послуги, які гарантує держава або органи місцевого самоврядування", — говорить Ірина Суслова, очільниця жіночого руху "За майбутнє".

Схожі матеріали:
👁 637
Категорія: Технології
Теги: Чат, одинокі матері, матері-одиначки, чат-бот




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ