Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


18.02.2020

Валерія Коломієць: Запрацював Telegram-канал системи БПД


Інформацію про роботу системи БПД можна знайти у перерахованих соціальних мережах


Відтепер корисний безкоштовний юридичний контент буде зібраний в одному місці. У системи безоплатної правової допомоги з’явився власний Telegram-канал. Про це повідомила заступник Міністра юстиції України Валерія Коломієць.

У Telegram-каналі будуть публікуватися актуальні юридичні поради, які допоможуть краще розуміти свої права. Трудове, сімейне, пенсійне, земельне  та інше законодавство з прикладами з практики та порадами щодо механізмів захисту порушених прав. Поради максимально адаптовані для людей, які незнайомі з юридичною термінологією, та детально роз’яснюють правові питання, з якими найчастіше стикаються у побуті, на роботі, під час відпочинку чи у сімейних відносинах тощо.

Валерія Коломієць: Запрацював Telegram-канал системи БПД
 
«Консультації готують кваліфіковані юристи системи БПД з усієї України. Тематика визначається як на підставі звернень за правовою допомогою, так і з огляду на судові рішення, новації законодавства та топ-теми у медійному просторі. Тільки актуальні новини, корисна інформація та приклади з практики», – підкреслила Валерія Коломієць.

Усі пропозиції, ідеї та запитання щодо роботи Telegram-каналу «Безоплатна правова допомога» просимо надсилати на e-mail: [email protected].

Також інформацію про роботу системи БПД можна знайти у наступних соціальних мережах: Якщо залишилися питання – телефонуйте 0-800-213-103, вас безкоштовно проконсультують та порадять, як діяти для вирішення своєї проблеми.
Міністерство юстиції України


Схожі матеріали:
👁 644
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: консультації, Telegram-канал, БПД, юридичні поради




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ