Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


10.06.2013

Вибір взуття впливає на стан здоров’я жінки


Штучні матеріали порушують дихання шкіри ніг і погіршують кровообіг


Вибір взуття впливає на стан здоров’я жінки

Правильному вибору продуктів харчування фахівці галузі охорони здоров’я приділяють набагато більше уваги, ніж підбору предметів гардероба. Тим цінніше у результаті виявляються результати подібних досліджень.

І тим більш важливе значення вони набувають, коли публікуються своєчасно. Зокрема, результати експерименту, проведеного європейськими вченими, оприлюднені на цьому тижні, закликають жінок звернути увагу на вибір взуття для літнього сезону.

Високі підбори і вузькі «балетки» (особливо популярні в останні кілька «модних сезонів) визнані фахівцями не найбільш безпечними з точки зору збереження здоров’я. Носіння взуття на високих підборах давно визначалося експертами як фактор ризику розвитку ряду захворювань.

Зокрема фахівці звертали увагу на те, що таке взуття може провокувати деформацію п’яти і викривлення пальців. А в ході нового експерименту до цього списку додалися ще артрит і викривлення хребта. Негативний вплив плоскої підошви, яка характерна для «балеток», так само не залишилося без уваги фахівців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плоский живіт: 10 кроків до мрії

Підібрана не за розміром взуття на «низькому ходу» призводить до виникнення м’язових болів і болів в спині, а також затискання нервових закінчень. Крім того, фахівці звертають увагу на важливість вибору матеріалу, з якого виготовлена ​​взуття – штучні матеріали порушують дихання шкіри ніг і погіршують кровообіг.

Вчені радять не економити на купівлі взуття і вибирати тільки такі моделі, які відповідають розміру ноги і особливостям її будови.

newsone.com.ua


Схожі матеріали:
👁 1218
Категорія: Актуально
Теги: взуття, здоров'я, ноги, матеріал, шкіра, жінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ