Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.09.2019

Вибираємо будинок престарілих


У пансіонаті «РенаМед» створені відмінні умови для проживання


З настанням пенсійного віку, кожна людина відчуває знесилення, поступово втрачається здоров'я, тому саме в цей період часу людина гостро потребує пильної уваги своїх рідних. Але, сучасний світ диктує свої засади, в яких не завжди вистачає часу і сил, щоб зробити належний відхід і допомогу рідній людині, і як же бути у такому разі?

Питання вирішуване, досить вибрати відмінні будинки престарілих, в яких кваліфікований персонал зможе зробити належний догляд, оточить увагою і турботою. Будинок престарілих з цілодобовим доглядом «РенаМед» - це затишне і безпечне місце для літніх людей, в якому пропонується проживання з європейським рівнем догляду, а також медичним супроводом постояльців.


Будинок престарілих з цілодобовим доглядом
 

У пансіонаті «РенаМед» створені відмінні умови для проживання, постояльцям буде забезпечений уважний догляд. Свою допомогу готові надати як професійні лікарі, так і нянічки, які в цілодобовому режимі готові надавати допомогу.Приватний будинок для людей похилого віку в Києві має власний двір, який усіяний газоном. Це чисте і мальовниче місце, де є облаштована територія, на якій створені усі умови для тривалих прогулянок на свіжому повітрі. Це місце відрізняється лояльною вартістю у поєднанні з європейським рівнем послуг.

Серед безлічі переваг, можна відмітити найбільш важливі:
  • найвищий сервіс;
  • необхідний відхід, як за здоровими постояльцями, так і за хворими;
  • завдяки наявності відеоспостереження, вдається в режимі онлайн бути в курсі самопочуття рідної людини;
  • збалансоване харчування і багатий раціон;
  • медичний догляд роблять досвідчені фахівці із стажем.

Актуальність послуги

Якщо до недавнього часу, кожен з нас при слові "будинок престарілих" приходили в жах, уявляючи собі старе, покинуте місце, з доживаючими людьми похилого віку, то зараз це слово отримало зовсім інший сенс. Постояльці не просто доживають свої години, а проводячи час в колі ввічливих людей, готових прийти на допомогу будь-якої хвилини, зробити необхідний догляд, медичну допомогу. Багато навіть удома, не можуть розраховувати на такий догляд, адже на це варто витратити немало часу і сил, зробити турботу і увагу.
 

Схожі матеріали:
👁 785
Категорія: Прес-реліз
Теги: Будинок престарілих, Київ, догляд




Всього коментарів: 1

0
1 Bernard Price   (03.04.2020)
Дуже классне місце

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ