Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


06.05.2017

Відбулась чергова сесія міської ради (27 квітня 2017 р.)


На сьогоднішній день на залізниці відбувається процес реформування


27 квітня 2017 року в залі засідань міської ради відбулася п’ятнадцята сесія міської ради сьомого скликання. На пленарне засідання були запрошені та взяли участь члени виконкому,заступник міського голови, начальники відділів міської ради, керівники комунальних підприємств, начальник відділу освіти, молоді та спорту Носова Н.С., голова профспілкового комітету ВП  «Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» Лях В.В., начальник  сектору моніторингу Гребінківського відділення поліції Чечель В.В., засоби масової інформації.        

На порядок денний пленарного засідання винесені такі питання:

1.Про підсумки виконання бюджету міста за І квартал 2017 року.

2.Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджета міста.

3.Про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2017 рік та відповідно до міської Програми підтримки учасників АТО та членів сімей на 2017 рік.

4. Про внесення змін до міських програм та кошторису витрат.

5. Про внесення змін до бюджету міста на 2017 рік.

6. Про затвердження Положення про грошові винагороди вчителям та учням- переможцям та призерам ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України.

7. Про розгляд звернень громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин.

8. Звіт про реалізацію Договору про співробітництво територіальних громад в частині делегування повноважень у сфері ведення Реєстру територіальних громад в 2016 році.

9. Про розгляд листа КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» на списання та подальше використання основних засобів

Під час підготовки сесії до міської ради надійшло звернення профспілкової організації ВП «Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Українська залізниця» з проханням сприяти у вирішенні питання реєстрації та розміщення територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» в м. Гребінка.

Секретар міської ради Цапенко Л.В. повідомила присутніх, що на сьогоднішній день на залізниці відбувається процес реформування. Базовим підприємством згідно концепції реформування Служби будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд визначено Кременчуцьке БМЕУ, хоча Гребінківське БМЕУ має більшу штатну та фактичну чисельність працівників, більше напрямків діяльності (на додачу до основних видів діяльності має цех по виробництву меблів.

Цехи по розливу фасованої води в містах Миргород та Гребінка, надання послуг з водопостачання та водовідведення в м. Гребінка та смт. Ромодан), має більш вигідне розміщення, що полегшить комунікацію між підрозділами новоутвореного підприємства. Відокремлений підрозділ «Гребінківське будівельно-монтажне експлуатаційне управління» є одним із найбільших бюджетоутворюючих підприємств району і міста.

Голова профспілкової організації Гребінківського БМЕУ Лях В.В.  зазначив, що дійсно утворення територіального управління філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» в місті Гребінка дасть значні додаткові надходження до місцевого бюджету, які для промислового гіганта Кременчука визначної ролі не відіграватимуть.

Звернувся до депутатів з проханням підтримати лист-клопотання трудового колективу Гребінківського БМЕУ та надіслати звернення народному депутату України Ігорю Мосійчуку  з проханням допомогти вирішити це питання. Депутати  підтримали дану пропозицію.

Основними питаннями розгляду на сесії були: затвердження звіту з виконання бюджету міста за І квартал 2017 року, про внесення змін до міських Програм та кошторису витрат, внесення змін до міського бюджету на 2017 рік, затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період, про затвердження Положення про грошові винагороди вчителям та учням- переможцям та призерам ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, учням-переможцям та призерам Всеукраїнських фестивалів, конкурсів, спортивних змагань, переможцям та призерам ІІ (обласного) етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, питання земельних відносин та звіт про реалізацію Договору про співробітництво територіальних громад в частині делегування повноважень у сфері ведення реєстру територіальних громад в 2016 році.

Пленарному засіданню депутатів передували спільне засідання постійних депутатських комісій з питань бюджету, фінансів, підприємництва, управління майном, з питань соціально-економічного розвитку, будівництва, житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту, земельних відносин, екології, раціонального природокористування, з питань охорони здоров’я. освіти, культури, молоді і спорту, туризму, соціального захисту населення.

В різному з інформацією виступив міський голова Віталій Колісніченко, із зверненнями виступили депутати міської ради Ярославський В.О,  Солодкий В.Г.

Гребінківська міська рада


Схожі матеріали:
👁 1149
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: залізниця, міська рада, БМЕУ, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ