Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


23.05.2019

Все, що потрібно знати про вуличне освітлення


Які світильники застосовуються для вуличного освітлення


Вуличне освітлення призначене не лише для зручного пересування в темний час доби, але і може служити частиною ландшафтного дизайну. Для цього застосовують фасадне освітлення будівлі, підсвічування саду і кущів. Але найбільш знайомою складовою вуличного освітлення являються ліхтарні стовпи, встановлені уздовж автотрас і доріжок в парках. Компанія Miroshop пропонує у широкому асортименті освітлювальне устаткування, світильники, лампи та інше.Детальнііше ознайомитись з продукцією компанії можна перейшовши вот сюда.

вуличне освітлення
 

Різновиди вуличного освітлення

Залежно від використовуваних опор, джерел світла і способу їх управління, вуличне освітлення розділяється на декілька видів. Так, система освітлення може управлятися вручну, або ж може бути повністю автономною. Автоматичне управління дозволяє включати і вимикати освітлювальні прилади в строго встановлений час.

Які світильники застосовуються для вуличного освітлення

Світильники відрізняються між собою формою, розмірами, і матеріалом. Їх дизайн теж дуже різноманітний. Але основна відмінність полягає в джерелі світла, яке знаходиться у світильнику. До таких джерел відносяться:

Ксенонові лампи - складаються з двох електродів, між якими проходить електродуга, і наповнені інертним газом. Мають різний спектр світлового випромінювання.

Лампи розжарювання - в інертному газі нитка нагрівається до високої температури, що дає велику потужність, але і велике енергоспоживання. До одного з різновидів ламп розжарювання відносяться галогенні лампи.

Люмінесцентні - відрізняються тривалим терміном експлуатації і хорошою світловидатністю. За допомогою люмінофора перетворять ультрафіолетові промені у видиме світло.

Газорозрядні - ґрунтовані на спалюванні газу за допомогою електричного розряду. Розрізняють три їх види: ртутні, металогалогенні і натрієві.

Індукційні - працюють на плазмі, яка утворюється шляхом дії магнітного поля на газ.

Види вуличних світильників

Вуличні світильники бувають трьох видів: прожектори, ліхтарі і світильники. Прожектори розрізняють по тому, як вони розподіляють світловий потік, а також по виду використовуваних в них джерел освітлення. Ліхтарі відрізняються за способом кріплення - струнні, з опорою, настінні.

Світильники ж можуть бути парковими, сферичними, стовпчиковими, вбудовуваними, енергозбережними, відбитого світла і ін. В сучасний час купити відповідний світильник, відповідний саме для Ваших потреб не складе ніяких труднощів. У будь-якому випадку Ви напевно зможете вибрати з великої різноманітності, представленої у продажу.

Схожі матеріали:
👁 765
Категорія: Прес-реліз
Теги: світильники, освітлення, вуличні світильники, вуличне освітлення




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ