Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.10.2020

Всі соціальні об’єкти Гребінківської ОТГ готові до настання холодів


Підсумки щотижневої апаратної наради


6 жовтня 2020 року відбулась щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Віталія Колісніченка. На початку наради Віталій Іванович наголосив на жорсткому дотриманні карантинних заходів. Маски, дезінфектори, соціальна дистанція залишаються актуальними і можуть захистити  всіх нас від захворювання на COVID-19.

Всі соціальні об’єкти Гребінківської ОТГ готові до настання холодів
 

Далі обговорили стан підготовки до опалювального сезону 2020-2021. 8 жовтня відбудеться засідання виконавчого комітету на якому заслухають інформацію керівників підприємств та установ про готовність до роботи в осінньо-зимовий період. Зазначимо, що всі соціальні об’єкти Гребінківської об’єднаної громади готові до настання холодів і отримали всі необхідні дозволи та документи для початку опалювального сезону.

Продовжуються роботи з асфальтування в’їздів та прибудинкових територій багатоквартирних будинків. По 49 об’єктах роботи вже завершено. Отримано сучасне обладнання для харчоблоків закладів освіти, яке придбано на умовах співфінансування з державного бюджету та бюджету об’єднаної громади.


Всі соціальні об’єкти Гребінківської ОТГ готові до настання холодів
 

Розпочато процедуру громадських слухань містобудівної документації «Генеральний план та план зонування території міста Гребінка Гребінківського району Полтавської області». Протягом місяця приймаються пропозиції та зауваження щодо планування та зонування території міста.

Щотижнева нарада продовжилася обговоренням наступних питань: стан виконання бюджету, виплата матеріальних допомог на лікування, управління комунальним майном та інші.


Всі соціальні об’єкти Гребінківської ОТГ готові до настання холодів
 

Комунальники завершили роботи з розчищення від чагарників парку «Юність» і розпочали аналогічні роботи у парку по вулиці Парковій, а також проводять заміну ламп вуличного освітлення.

З 1 по 3 жовтня в м. Гребінка відбулись Всеукраїнські фінальні змагання ГО «ВФСТ «Колос» з футзалу серед дівчат 2005-2006 р.н. присвячені 70-річчю утворення ФСТ "Колос". Команда з Гребінки зайняла 3 місце.

За результатами наради були надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 495
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: комунальники, Гребінка ОТГ, щотижнева нарада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ