Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


07.09.2020

Xiaomi випустила прошивку MIUI 12 для безлічі смартфонів


Встановити прошивку MIUI 12 можна без використання комп'ютера


Одним з найбільших і найвідоміших виробників мобільних пристроїв в світі є компанія Xiaomi, а створює і випускає вона як вкрай дешеві моделі смартфонів, так і вкрай дорогі, тобто такі, обходиться покупка яких в велику грошову суму. У мережі з'явилися дані про те, що даний виробник електроніки нарешті оновив всі основні моделі своїх фірмових смартфонів, в тому числі під брендами Redmi і Poco, до нової версії операційної системи під назвою MIUI 12. Ця прошивка була представлена ще в середині року, проте до деяких моделей телефонів вона дісталася тільки зараз, на початку вересня.


Xiaomi випустила прошивку MIUI 12 для безлічі смартфонів
 

Дана прошивка принесла разом з собою посилення системи захисту, розширені налаштування приватності, безліч налаштувань для кастомізації зовнішнього вигляду та оформлення, підтримку ряду нових функції і можливостей, покращений зовнішній вигляд, перероблені деякі стандартні програми, підвищення швидкодії, збільшення автономності за рахунок нових алгоритмів збереження енергії, а разом з тим, крім того, ряд інших важливих особливостей. Залежно від конкретної моделі смартфона, прошивка MIUI 12 може бути заснована на Android 9 Pie або на Android 10, тобто, простіше кажучи, у випадку з якимись телефонами використовується більш нове ПЗ, а з якимись навпаки старіша.

Китайська корпорація Xiaomi постаралася зробити так, щоб нова прошивка вийшла для якомога більшої кількості телефонів, і їй насправді це вдалося. Крім тих телефонів, які прямо «з коробки» працюють на базі такої операційної системи, нова прошивка доступна на таких модулях мобільних пристроїв, як Mi 9, Mi 9T, Mi 9T Pro, Redmi K20 і Redmi K20 Pro. Встановити її, крім цього, також можуть користувачі таких популярних і поширених моделей, як Mi 8, Mi 8 Pro, Mi 8 Lite, Mi 9 Lite, Mi 9 SE, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite, Mi Note 3, Mi Note 10, Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 Lite, Mi Mix 2, Mi Mix 2S, Mi Mix 3, Mi Max 3, Redmi 6, Redmi 6A, Redmi 6 Pro, Redmi 7, Redmi 7A, Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual, Redmi Note 5, Redmi Note 5 Pro, Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 7, Redmi Note 7S, Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 8, Redmi Note 8T, Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro, Redmi Note 9 Pro Max, Redmi Y2, Redmi Y3, Redmi S2, Pocophone F1, Poco F2 Pro і Poco X2.

Встановити прошивку MIUI 12 можна «по повітрю» без використання комп'ютера, а зробити це максимально легко і просто. Важливо зауважити, що нова операційна система доступна як в регіональній версії спеціально для Китаю, так і в глобальній для міжнародного ринку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі сервіси для роботи в Інстаграм

Тим, хто проживає в Європі, Україні, США та інших країнах світу необхідна саме глобальна збірка, тому що тільки вона містить в собі підтримку мови і багатьох інших, а також через наявність в такому сервісів Google Play, в число яких входять такі популярні додатки, як веб-браузер Chrome і відеохостинг YouTube.
Крім того, прошивка Global Version ROM не містить прив'язки до китайських сервісів, тому при її використанні гарантовано не виникне ніяких проблем і складнощів.

Схожі матеріали:
👁 570
Категорія: Технології
Теги: Mi 9 SE, смартфон, Mi 9 Lite, Xiaomi, Mi 8 Pro, Смартфони Xiaomi, Mi 8 Lite, Mi 8




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ