Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


02.09.2022

Yamaha представила перший безпілотний вертоліт, який може нести вантаж до 50 кг.


Yamaha FAZER R G2 має довжину 3908 мм, ширину 734 мм та висоту 1226 мм


Yamaha представила перший безпілотний вертоліт

Yamaha Motor представила найновішу версію свого промислового безпілотного вертольота FAZER R G2 з покращеними функціями доставки та характеристиками. Інженери Yamaha розробили вертоліт з великим несучим гвинтом, ефективною вантажопідйомністю 50 кг та покращеною силовою установкою.

FAZER R G2 оснащений новим великим гвинтом із збільшеним радіусом 1,8 метра в порівнянні з 1,56 метра у оригіналу. Його змінена форма покращує характеристики охолодження, а ця зміна збільшила корисне навантаження на 10 кг та покращила характеристики двигуна.

Крім того, за рахунок оптимізації ємності паливного бака та використання легкої камери та літій-іонного акумулятора безпілотний вертоліт досягає максимального корисного навантаження 50 кг, що на 15 кг більше, ніж у попередньої моделі. Вантажопідйомність залежить від погодних умов, висоти над рівнем моря і робочого середовища.

Yamaha FAZER R G2 має довжину 3908 мм, ширину 734 мм та висоту 1226 мм. Він оснащений 4-тактним 2-клапанним верхньоклапанним 2-циліндровим горизонтально-опозитним двигуном з рідинним охолодженням потужністю 20,6 кВт, що працює на звичайному бензині. Система управління базується на оригінальній технології, розробленій компанією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Концепт-кар AKXY2 має форму міхура в стилі човна та місце для пікніка

Yamaha заявляє, що її вихідної моделі потрібно не менше 29 польотів для перевезення 1 тонни вантажу, але нова модель може виконати роботу як мінімум за 20 польотів. Це може сприяти скороченню вимог періоду будівництва, витрат, робочої сили тощо.

Yamaha представила перший безпілотний вертоліт
 

Безпілотні вертольоти промислового призначення можуть використовуватися в широкому спектрі промислових додатків, таких як перевірка інфраструктури, включаючи лінії електропередач, геодезія/спостереження, фотографування, безпека тощо.

Схожі матеріали:
👁 262
Категорія: Технології
Теги: безпілотний вертоліт, Yamaha, вантажний вертоліт




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ