Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.01.2019

Засідання виконавчого комітету (22 січня 2019 р.)


У ході засідання було прийнято рішення про надання дозволу на внесення змін до статуту КП «Мар'янівське,1»


Засідання виконавчого комітету (22 січня 2019 р.)22 січня 2019 року відбулося спільне засідання виконавчого комітету та постійних депутатських комісій.

Першочергово було розглянуто проекти рішень питань, які будуть винесені 24 січня 2019 року на 16 сесію Гребінківської міської ради 7 скликання.

Зокрема: проект рішення з питання про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади; про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2018 рік; про внесення змін до бюджету Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік.

Розглянуто проект рішення з питання про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальних допомог у відповідності до Програм Гребінківської ОТГ, про затвердження Положення та складу комісії з питань розгляду заяв щодо призначення матеріальної допомоги.

Члени виконкому та постійних депутатських комісій розглянули:
  • проект рішення з питання про внесення змін до Програм Гребінківської ОТГ на 2019 рік;
  • про затвердження Положення про проведення регіонального літературного конкурсу читців творів Євгена Гребінки;
  • про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік;
  • про затвердження перспективного Плану розвитку Гребінківської міської об’єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки;
  • про затвердження Плану роботи Гребінківської міської ради на 2019 рік;
  • про передачу КП «Гребінківський комбінат комунальних підприємств» екскаватора-навантажувача БАМ-2014 на базі трактора МТЗ-82,1 зі змінним видом обладнання;
  • про затвердження розрахунку кошторисної заробітної плати на 2019 рік, який враховується при визначенні вартості будівництва об’єктів;
  • про затвердження штатних розписів;
  • про внесення змін до рішення 6 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання від 24.04.2018 №226.

Засідання виконавчого комітету (22 січня 2019 р.)
 

Розглянуто проекти рішень додаткових питань. Члени виконкому та постійних депутатських комісій міської ради рекомендували сесії прийняти відповідні рішення з розглянутих питань.

У ході засідання виконавчого комітету було прийнято рішення про надання дозволу на внесення змін до статуту КП «Мар'янівське,1».

Виконком затвердив проектно-кошторисну документацію.

Розглянуто питання про передачу та списання матеріальних цінностей, про передачу інвентарю для спортивних ігор на відкритому повітрі.

Члени виконкому затвердили зведені кошторисні розрахунки .

Прийнято рішення про виготовлення та передачу номерних гербових печаток для Мар'янівського та Слободо-Петрівського старостатів та печатки і штампу для Гребінківської дитячо-юнацької спортивної школи Гребінківської міської ради Полтавської області.


Засідання виконавчого комітету (22 січня 2019 р.)
 

Члени виконкому розглянули питання про надання дозволу на реєстрацію місця проживання.

Виконком прийняв рішення про реєстрацію змін та доповнень до колективного договору виробничого підрозділу «Гребінківська дистанція сигналізації та зв'язку» регіональної філії «Південна залізниця» акціонерного товариства на 2002-2018 роки та про реєстрацію змін та доповнень до Колективної угоди відділу освіти виконавчого комітету Гребінківської міської ради та Первинної районної профспілкової організації працівників освіти і науки України на 2018-2022 роки.

Всього члени виконавчого комітету розглянули 11 питань порядку денного, з яких прийняли відповідні рішення.


Засідання виконавчого комітету (22 січня 2019 р.)


Схожі матеріали:
👁 790
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: виконком, Гребінківська ОТГ, міська рада, Гребінка




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ