Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.04.2019

Засідання виконавчого комітету (9 квітня 2019 року)


Члени виконкому затвердили план організаційно-технічних заходів з підготовки теплових господарств до роботи в опалювальний період 2019-2020 років


8 квітня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету Гребінківської міської ради.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про надання дозволу керівникам, які надають послуги з централізованого опалення, та керівникам підприємств, установ та організацій на закінчення опалювального сезону 2018 – 2019 років з 00.00 годин 10.04.2019 року.

Розглянуто питання та прийнято відповідне рішення про створення постійно діючої міжвідомчої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення та гарячого водопостачання.

Засідання виконавчого комітету (9 квітня 2019 року)


Члени виконкому затвердили план організаційно-технічних заходів з підготовки теплових господарств до роботи в опалювальний період 2019-2020 років.

Прийнято рішення про встановлення розміру внесків за встановлення, заміну та обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподілу між споживачами ОКВПТГ «Лубнитеплоенерго» окремо по кожному житловому будинку у м. Гребінка.

Традиційно члени виконкому розглянули заяви від підприємств, фізичних осіб-підприємців, жителів громади та прийняли відповідні рішення.

Схожі матеріали:
👁 614
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: засідання, виконавчий комітет, Гребінка. міська рада




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ