Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


09.12.2015

Завершила свою роботу перша сесія новообраної Гребінківської міської ради


20 листопада відбулось друге засідання 1 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання


20 листопада відбулось друге засідання 1 сесії Гребінківської міської ради  7 скликання.  На нього були запрошені: голова рейдержадміністрації, голова районної ради, заступник міського голови, керівники відділів та спеціалісти міської ради, члени виконкому міської ради, засоби масової інформації, голова Гребінківської районної організації ветеранів, голова Гребінківської районної громадської організації «Союз Чорнобиля України».

Депутати розглянули ряд важливих для міста питань:
 1.     Про розгляд  звернень громадян, підприємств, організацій та установ щодо земельних відносин.

 2.     Про підсумки виконання бюджету міста за 10 місяців 2015 р.

 3.     Про внесення змін до бюджету міста на 2015рік.

 4.   Про внесення змін до кошторису витрат на реалізацію міських програм: Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення на 2015 рік; Цільової  Програми підтримки соціально-економічного розвитку  м.Гребінки на 2011-2015 роки; міської Програми підтримки районної організації «Союз Чорнобиль» на 2015 рік.

 5.     Про затвердження розпоряджень міського голови прийнятих в міжсесійний період з питань внесення змін до бюджету міста.

 6.     Про затвердження розпоряджень міського голови про надання матеріальної допомоги відповідно до міської Програми соціального захисту окремих незахищених категорій населення міста на 2015 рік та відповідно до міської Програми підтримки військовослужбовців, які проходять службу в зоні АТО та членів сімей на 2015 рік.

 7.     Про дотримання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 09.03.2006 №268.

 8.     Про затвердження складу комітету з конкурсних торгів міської ради.

 9.     Про затвердження проекту Порядку переведення жилих приміщень у нежитлові.

 10.   Про затвердження депутатів за виборчими округами.

 11.    Про затвердження Положення про постійні комісії Гребінківської міської ради.

 12.    Про уповноваження міського голови підписувати довіреності, які посвідчують повноваження на здійснення представництва в суді.

 13.    Різне.
 В різному депутати порушили питання щодо вивезення сміття, про ремонт  проїзної частини вулиці Червоноармійської, про вуличне освітлення, про закриття руху автотранспорту по провулку Піонерський.

Схожі матеріали:
👁 1292
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: Гребінка, міська рада, засідання




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ