Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.11.2014

Збирав дрова, а знайшов гранату


Подія сталася в селі Салівка Кременчуцького району


Збирав дрова, а знайшов гранату

Працівники сектору карного розшуку Кременчуцького райвідділу міліції в ході проведення відпрацювання зупинили 51 – річного місцевого мешканця. Міліціонерів зацікавив предмет, який підозріло виглядав з поліетиленового пакету, який останній тримав при собі.

На прохання працівників міліції показати вміст пакету чоловік дістав предмет схожий на гранату та 2 патрони.

На запитання, що це за предмети та звідки вони у нього, затриманий пояснив, що це граната РГД 5 та два мисливські патрони 12 калібру. За словами останнього, знайшов він їх білля узбіччя дороги в траві, коли збирав дрова для опалення будинку.

Гранату та патрони правоохоронці вилучили та направили до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Полтавській області для проведення дослідження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховна Рада проголосувала - очищення влади почалось?

По даному факту проводиться перевірка. Наразі слідчим відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.



Схожі матеріали:
👁 928
Категорія: Актуально
Теги: Салівка, Кременчук, ГРАНАТА




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ