Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


25.12.2014

Згуладзе про реформу МВС: Поліцейським зможе стати кожен


Кандидати будуть відбиратися на відкритих конкурсах


Поліцейським в Україні зможе стати кожен. Кандидати будуть відбиратися на відкритих конкурсах. Про це сьогодні в ході брифінгу заявила перший заступник міністра внутрішніх справ України Катерина Згуладзе.

 "У конкурсі зможуть брати участь всі. Критерії - вік 18-35. Відібрані претенденти будуть направлятися в училища. Впевнена, що не всі закінчать ці навчальні заклади, але хто їх закінчить - буде справжнім новим поліцейським", - підкреслила Згуладзе. Вона також додала, що на цих конкурсах будуть висуватися й інші критерії відбору претендентів на професію поліцейського.

 Згуладзе розповіла, що слабкими місцями в системі МВС є корупція і дублювання функцій. "Тому боротьба з корупцією має бути системною, також будуть скасовані служби з дублюючими функціями", - додала вона.

 "Всі пострадянські країни стоять перед проблемою корупції. З цим ганебним явищем боротьба буде йти за двома основними напрямками: Каральні заходи та побудова системи таким чином, щоб корупцію можна мінімізувати", - зазначила заступник міністра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роман Чабановський: «Унітарна форма державного устрою найбільш прийнятна для України»

 За словами Згуладзе, реформа МВС почнеться по всій Україні, але в першу чергу у великих містах. Почнуть з Києва. "У середині січня заплановано реформування Державтоінспекції. Буде створена нова нормативна база, функціональний розподіл, підбір кадрів, і зокрема, людей, які будуть їх навчати. Адже ті, хто буде вчити поліцейських повинні самі вірити в те, чого навчають", - додала вона.

ЛIГАБiзнесIнформ



Схожі матеріали:
👁 1106
Категорія: Актуально
Теги: україна, кандидат, поліцейський




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ