Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


17.02.2019

Зональний огляд команд КВН в місті Лубни. Виступ команди "Люкс"


5 лютого 2019 р. відбувся зональний конкурс КВН в місті Лубни


5 лютого відбувся зональний конкурс КВН в місті Лубни. Команда Тарасівської школи «ЛЮКС» захищала честь Гребінківського району. Учням була запропонована тема «Нова школа – нові порядки», яку потрібно було розкрити на протязі двох конкурсів «Візитка» та «Штем» ( шкільний театр мініатюр).


Зональний огляд команд КВН в місті Лубни


Новим було також змагання між командами у виконанні «карапуль» (уривки з відомих пісень, перероблені на жарти на шкільну тематику).
 

У зональних іграх брало участь 9 команд. Всі учасники були відзначені грамотами за участь у зональних іграх і принесли своїм командам певну кількість балів за артистизм, розкриття теми, дотримання регламенту і т. д.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарасівська школа: змагаймось за нове життя

Заступник директора з виховної роботи Волик Т. В.:
 
"Хочу подякувати нашим учасникам команди за старанність, витрачений час. Молодці! Також велика подяка вчителям, які допомагали готувати команду. Це Улянченко Антоніна Олексіївна, Тодорова Надія Василівна, Корж Людмила Григорівна, Пісня Тетяна Іванівна. Дякуючи відділу освіти, безпосередньо Пісні Оксані Володимирівні, ми змогли записати фонограми пісень для конкурсу, що мало теж важливе значення. Допоміг у запису фонограм наш директор будинку культури Романов Станіслав Іванович. Відділ освіти також надав нам транспорт для поїздки. Велике всім спасибі за допомогу та підтримку".
 
Зональний огляд команд КВН в місті Лубни





Зональний огляд команд КВН в місті Лубни


Схожі матеріали:
👁 1093
Категорія: Відео-калейдоскоп
Теги: учні, квн, Лубни, ШТЕМ, люкс, візитка, шкільний театр мініатюр, Тарасівка, школа




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ