Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.12.2011

Як порадувати кохану людину на новорічне свято



Який подарунок обрати - практичний, романтичний чи несподіваний

Звичайно, Новорічні свята - чудовий привід порадувати коханих і близьких  подарунками. Хочемо запропонувати кілька ідей про те, що можна подарувати коханій людині у Новий 2012 рік.

Для початку потрібно визначити, який подарунок хочете зробити: практичний, несподіваний або подарунок, який нагадуватиме коханому (коханій) про ваші стосунки.

Якщо знаєш, що хочеш сказати своїм подарунком, тоді обирай і втілюй ідеї в життя.

Скажете: ще зарано купувати новорічні подарунки. Зате є час вибрати найкраще!

ПРАКТИЧНИЙ

Йдеться про щось потрібне, про речі, які радуватимуть щодня. І неправда, що практичний подарунок - зовсім не романтично. Якщо річ стане незамінною для коханого, про що ще можна мріяти?..

На Новий рік можна подарувати, наприклад, оригінальний затискач для грошей, елегантне портмоне, запальничку, кулькову ручку, візитницю, гарні запонки, шпильку для краватки, чохол для зберігання дисків...

Чудовий подарунок на Новий рік - річ, яка пов'язана з його (її) хобі. Наприклад, якщо цим захопленням є туризм, доречними будуть туристичний килимок, термос, намет з наворотами... Так, це подарунок не за сезоном, зате як приємно одержати річ, що нагадує про літо, про відпустку.

Ракетка для тенісу, футбольний м'яч, окуляри для підводного плавання... Всі ці практичні речі стануть прекрасним новорічним подарунком. Головне, знати напевне, що ця річ потрібна.

ОРИГІНАЛЬНИЙ

Усілякі цікаві штучки теж можуть стати класним новорічним сюрпризом. Наприклад, різноманітні головоломки - магнітний куб, пазли, стрес-кубики. Подушка у вигляді симпатичної тваринки, бажано дракончика, адже 2012-й - рік Дракона.

Можна подарувати комп'ютерний аксесуар - мишку, килимок, смішні навушники. Для веселого дозвілля можуть стати у нагоді настільний футбол, кімнатний гольф, п'яні шахи або рулетка.

ІНТИМНИЙ

Ви категорично налаштовані проти практичних подарунків, для вас слова «подарунок» і «практичний» - несумісні? Тоді подаруйте коханій людині Подарунок, зроблений власними руками. До того ж, він нагадуватиме про ваше кохання.

Також власноручно можна змонтувати кліп, зробити чудову фотокнигу, або річ зі своїм зображенням: футболку, бейсболку, тарілку, чашку. Загалом фантазуйте і заздалегідь готуйтеся до Нового 2012 року.

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1643
Категорія: Новини Гребінки
Теги: кохана людина, Оригінальний, новорічне свято, Інтимний, Практичний, Подарунок, Несподіваний




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ