Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.11.2011

Гребінківське відділення поштового зв'язку визнано найкращим в Полтавській області



Поштовий зв'язок оновлюється

Центр поштового зв'язку №3 Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошти» в даний час обслуговує населення чотирьох районів: Лубенського, Оржицького, Гребінківського та Пирятинського.

В 312 доставочних дільницях працює понад 634 особи, з них 559 - жінки.

Поштовий зв'язок і понині залишається одним із найбільш значних атрибутів людського прогресу, його послугами користуються мільйони українських громадян. Останніми роками пошта відчутно змінилася: із традиційної, що асоціювалась переважно з доставкою листів чи газет, вона перетворилася на багатопрофільну індустрію.

Сучасний поштовий зв'язок стає все більш чутливим до сучасних потреб споживачів, які постійно змінюються, ставлячи перед зв'язківцями нові високі вимоги. І ми маємо на них реагувати. Передусім це впровадження сучасних інформаційних технологій, підвищення якості й конкурентоспроможності поштових послуг, інтеграція в європейську і світову систему зв'язку.

На сьогоднішньому етапі розвитку українській пошті слід завоювати нові ринки, ствердити розмаїття послуг та розвивати перспективні напрямки діяльності.

Принципи, яких завжди дотримується підприємство поштового зв'язку - це захист інтересів користувачів, надійність і доступність послуг, обсяги яких постійно зростають.

Поштовики ЦПЗ №3 зараз можуть запропонувати мешканцям міста Гребінки і району не лише універсальні послуги поштового зв'язку, а й зовсім нові послуги страхування, виплати електронних переказів, у тому числі в іноземній валюті, «Товари поштою» -доставка товарів за каталогами відомих фірм, у тому числі і західних, «Доставка та розміщення рекламно-інформаційних матеріалів, прийняття платежів», інш.

Пропонуючи клієнту ці послуги, поштовики продовжують виконувати свою найважливішу місію -надання соціально-важливих послуг широким верствам населення, яку місті, так і у найвіддаленіших селах Гребінківщини.

Сьогодні у розпалі передплатна кампанія. Тожя закликаємо усіх листонош дійти до кожного жителя міста і села і активно провести передплату.

З метою підвищення іміджу УДППЗ «Укрпошта» як національного оператора поштового зв'язку України, піднесення рівня корпоративної культури, впровадження стимулюючих факторів високопродуктивної праці працівників відділень поштового зв'язку безбалансових виробничих підрозділів, які за підсумками 9 місяців 2011 року досягли найвищої рейтингової оцінки, високого рівня організації виробництва, значних досягнень в забезпеченні споживачів сучасними, надійними та якісними послугами поштового зв'язку і посіли 1-3 місце за рейтинговою оцінкою діяльності відділень поштового зв'язку, на виконання наказів Полтавської дирекції від 31.03.2011 року №114 на підставі результатів рейтингової оцінки виробничої діяльності відділень поштовго зв'язку за 9 місцяв 2011 року серед міських відділень Полтавської області присуджено 1 місце відділенню поштового звязку Гребінка-2, ЦОС №3, ЦПЗ №3.

Згідно з пунктом 4.1 Положення про конкурс нагороджено переможців конкурсу на звання «Краще відділення поштового зв'язку» грошовою премією на загальну суму 500 гривень.

Продовжуючи кращі традиції спілкування, працюючи натхненно і самовіддано, збергіаючи чуйність і щедрість душі, працівники ЦПЗ Гребінка-2 допомагають людям долати життєві труднощі і несуть великий заряд енергії, добра і милосердя.

Листоношу завжди і всюди чекають з трепетом і надією. Саме ці люди є найціннішим багатством інформаційної сфери. Завдяки їх самовідданому служінню обраній справі, українська пошта активно розвивається, дедалі повніше задовольняючи все більш зростаючі потреби населення.

 Начальник ЦПЗ №3 Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта»,
«Гребінчин край»


Схожі матеріали:
👁 1446
Категорія: Новини Гребінки
Теги: Гребінківське відділення, Пошта, Гребінка-2, зв'язок, Укрпошта, ЦОС №3




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ