Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

10.09.2015

Гребінківські газовики готуються до професійного свята


13 вересня - День працівників нафтової, газодобувної і нафтопереробної промисловості


Гребінківськ газовики готуються до професійного святаПрофесійне свято - День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відзначається щорічно у другу неділю вересня.

Цей день - чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав затребувану і важливу професію газовика. Це свято людей, які присвятили своє життя нелегкій, але важливій справі - розбудові енергетичної системи держави, без стабільної роботи якої діяльність усього народногосподарського комплексу була б неможлива.

Завдяки їхній заслуженій роботі наповнюється Державний бюджет, у повному обсязі виконуються всі зобов'язання з транспортування газу споживачам району, області й багатьох європейських держав.

Колектив Гребінківського району газопостачання ПАТ "Лубнигаз", яке очолює Ю.Д. Глух, працює у звичному режимі, хоча з початком військових подій на сході нашої держави значно була посилена увага до об'єктів газопостачання та газових мереж. Чи не у кожне село Гребінківщини навідуються газовики, щоб перевірити газове обладнання в будинках, де є газ, звірити показники лічильників, перевірити стан проплати за спожитий газ.

Населення району з підняттям ціни на "блакитне паливо" значно зменшило обсяги використання газу. Та й таких підприємств, щоб споживали газ у великих кількостях, на території Гребінківщини немає. А фінансове забезпечення Гребінківського району газопостачання напряму залежить від спожитого газу. Тож непросто часом доводиться газовикам вирішувати різні виробничі задачі, але колектив загартований труднощами і налаштований добросовісно виконувати свої обов'язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Полтаві стартував ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців

Кожного дня працівники підприємства перевіряють наявне газове обладнання, згідно розроблених графіків. Раз на тиждень перевіряється обладнання газорозподільних пунктів.

Сучасні технології дозволяють контролювати ситуацію на ГРП за допомогою комп'ютера. Такими новітніми датчиками контролю обладнаний газорозподільний пункт в Олексіївці. Це дозволяє прямо з кабінету начальника контролювати справність обладнання, тиск газу, стан дверей, вікон та прилеглої території. Згодом таким обладнанням треба обладнати і решту пунктів.

Поступово працівники Гребінківського району газопостачання замінюють обладнання, котре вийшло з ладу або просто застаріло і потребує оновлення. Адже науково - технічний прогрес розвивається надшвидкими темпами, і регулярно з'являються і розробляються новітні технології і нове обладнання.котре допомагає у роботі газовикам.

Окрім того, регулярно проводяться ремонти будівель газорозподільних пунктів. Нерідко доводиться газовикам і відновлювати поламані паркани та встановлювати вкрадені двері та загорожі. Це, на жаль, теж реалії сьогодення.

Незважаючи на усі труднощі та нестабільну економічну ситуацію в державі, працівники галузі та трудівники Гребінківського району газопостачання ПАТ "Лубнигаз" докладають максимум зусиль, аби в наших оселях було теплота затишно, щоб ні на мить не припинялося постачання газу для населення та виробничих підрозділів.

Вітаємо їх із професійним святом, бажаємо міцного здоров'я, успіхів у їхній професійній діяльності, витримки і добробуту.
 
Гребінчин край


Схожі матеріали:
👁 1112
Категорія: Новини Гребінки
Теги: свято, ПАТ Лубнигаз, вересень




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-... На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-...
Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю
На Полтавщині двоє дев’ятирічних дівчат на електросамокат... На Полтавщині двоє дев’ятирічних дівчат на електросамокат...
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ