Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

16.07.2016

Гребінківські велосипедисти їздили містом та змагались у знаннях ПДР


Міський Велодень відбувся 16 липня в парку районного Будинку культури


Гребінківські велосипедисти їздили містом та змагались у знаннях ПДР16 липня під патронатом Гребінківської автошколи ТСО України та за підтримки районного відділу культури та архівної справи, а також за участі партнерів – Гребінківського міського сайту та «Нашої кави» – відбулось свято екологічного транспорту, музики та безпеки руху – міський Велодень.

Ті, кого не злякала літня спека, прибули на педальних конях до парку РБК. Серед учасників пробігу були і ті, хто користується велосипедом як повсякденним транспортом, і ті, для кого два колеса – невід’ємна частина життя і дозвілля.

Один з гостей вже встиг обкатати Гребінківський, Пирятинський та Полтавський райони, а інший (мешканець села Слобода-Петрівка) поділився своїм досягненням у вигляді подолання велосипедом відстані від Києва до Гребінки.

Спочатку вступне слово сказав представник автошколи Анатолій Бугай. Далі відбувся короткий інструктаж з безпеки руху, і колона, яку очолила ініціаторка свята Сюзанна Елпі, вирушила вулицями міста в супроводі поліцейського автомобіля.

Проїхавши вулицями Євгена Гребінки, Незалежності та Миру, велосипедисти повернулись до парку, де вже повним ходом відбувалась підготовка до вікторини. Своє привітальне слово гостям свята сказала начальник відділу культури та архівної справи Ростислава Запорожець. І, поки тривали останні приготування до вікторини, відбувся конкурс на знання запчастин та комплектуючих до велосипеда.

Також гості мали змогу розказати про своїх педальних коней та велосипедне життя. Різні за віком, за фахом, за моделями велосипедів, але всіх їх об’єднує спільний знаменник – всі вони крутять педалі!







Нарешті розпочалась вікторина. Дві чарівні дівчини-ведучі загадували присутнім загадки, а запитання, перевіряли гостей на знання Правил дорожнього руху.

 


Серед переможців була і маленька дівчинка, яка на рівні зі старшими вірно і швидко відповідала на запитання ведучих. Переможців було нагороджено оплесками, а смак перемоги доповнили смачні напої від «Нашої кави», яка залюбки підтримала захід!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Лубнах відкрили виставку картин художника з Гребінки

У концертній програмі взяли участь В’ячеслав Романов, Юліанна Деркач, Олександр Вельбой, Анна Вельбой, Олександра Запорожець та Сюзанна Елпі. Кожен з виконавців подарував глядачам свою майстерність і душевність, а Сюзанна, виконуючи стару-добру «Пісеньку велосипедиста», прокотилась по парку на своєму педальному коні. Її підтримали гості, влаштувавши спочатку велосипедний, а потім і танцювальний супровід.

Наостанок до слова знову були запрошені Анатолій Бугай та Ростислава Запорожець. Обидва висловили надію, що перше свято екологічного транспорту, музики та безпеки руху стане для Гребінки традиційним. «Щастя не можна купити за гроші, але за них можна купити велосипед! Кожній людині по велосипеду – і буде всім щастя!» - і лунає фінальна пісня «Мы желаем счастья вам».

 

 

Адміністрація Гребінківського міського сайту приєднується до організаторів та висловлює надію, що свято стане традиційним, а всі учасники дорожнього руху – більш свідомими та дисциплінованими. Отже, чекаємо на наступний Велодень і не забуваємо про безпеку руху!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1659
Категорія: Культура
Теги: велосипед, наша кава, велодень, Анатолій Бугай, Гребінка




Всього коментарів: 1

0
1 ELPy   (16.07.2016)
Дякую Григорію Владиславовичу за оперативність! smile

Ждем фото!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік
На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою На Полтавщині хлопчик травмував трирічного брата сокирою

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ