Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.10.2014

Гребінку з робочою поїздкою відвідав Тарас Кутовий


Народний депутат обговорив із місцевими мешканцями найбільш болючі для них питання


Гребінку з робочою поїздкою відвідав Тарас Кутовий

12 жовтня 2014 року в Гребінці, що належить до 151-го виборчого округу, відбулась зустріч з кандидатом в депутати Верховної Ради України Тарасом Вікторовичем Кутовим.

Тарас Кутовий, висунутий партією "Блок Петра Порошенка", народився 25 лютого 1976 року в Києві, освіта вища, депутат Ради від фракції партії "Український демократичний альянс за реформи (УДАР) Віталія Кличка" (на виборах Ради в 2012 році був обраний на цьому окрузі), безпартійний, проживає в Києві.

 На момент балотування на виборах 2012 року працював головою наглядової ради громадської організації «Всеукраїнське громадське об’єднання «Спілка спасіння села».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний список кандидатів у депутати Ради у мажоритарному окрузі №151 на Полтавщині

На виборах у 2012 році переміг на цьому ж окрузі як представник партії «Удар» з результатом 41.27% (36 529 голосів «За»)

В приміщенні районного будинку культури народний депутат обговорив із місцевими мешканцями найбільш болючі для них питання.

Також на зустрічі з гребінківцями поспілкувався полковник Збройних сил України, військовий льотчик Юлій Мамчур, який відзначився мужністю в боротьбі проти окупації Криму російськими військовими.

Юлій Мамчур братиме участь у позачергових парламентських виборах від Блоку Петра Порошенка.

Зазначимо, що він став відомий під час подій у Криму в березні цього року.

 4 березня під час агресії Росії в Криму, українські військові під командуванням Мамчура провели психологічну атаку щодо так званих "зелених чоловічків". Вони без зброї, під бойовим прапором Севастопольської бригади тактичної авіації ім. Олександра Покришкіна і Державним прапором України, співаючи гімн України, рушили в бік бойовиків, які блокували прохід до військової частини.

 Внаслідок переговорів впродовж дня частину вдалося частково взяти під український контроль.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1751
Категорія: Новини Гребінки
Теги: вибори, Тарас Кутовий, Гребінка




Всього коментарів: 2

0
2 Радикал   (14.10.2014)
Да, зробив багато, а зробить ще больше. Тепер усі такі народні, всі час знаходять, аж больно дивиться.


0
1 Cat   (14.10.2014)
Дуже добре, що депутат знайшов час для спілкування зі своїми виборцями. Приїхав, отже, впевнений, що працював для людей і йому нІчого боятися і не соромно дивитися в очі гребінчанам.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ