Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

11.03.2018

Полтавців закликають якомога швидше обрати сімейного лікаря


У квітні розпочнеться національна кампанія з вибору лікаря


Полтавців закликають якомога швидше обрати сімейного лікаряЧим раніше українці почнуть пошуки сімейного лікаря, то більший буде вибір і впевненість, що саме цей лікар підходить. Про це у Facebook заявила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.
 
У квітні розпочнеться національна кампанія з вибору лікаря – кожен українець зможе обрати собі сімейного лікаря (дорослі та діти), терапевта (дорослі) та педіатра (діти) й підписати з ним декларацію. Лікаря можна буде обрати без прив’язки до місця реєстрації”, – наголосила вона.

За словами в.о. міністра, якщо хтось вже має лікаря, який доглядає його або членів вашої родини, до нього звикли і йому довіряють, то потрібно “просто підписати з ним декларацію”.
 
Якщо лікар, який вів вас до початку кампанії з вибору лікарів, не влаштовує, саме час знайти того, кому ви готові довірити своє здоров’я”, – додала Супрун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через чотири місяці лікарні Полтавської області отримають нове обладнання

Очільниця Мінохоронидоров’я нагадала, що угода з сімейним лікарем (“декларація”) підписується безстроково і діє “до моменту, поки ви не вирішите змінити лікаря”.

Попередньо планується, що 1 сімейний лікар може підписати декларацію з 1800 пацієнтами, 1 лікар-терапевт з 2000 пацієнтами, 1 лікар-педіатр – 900 пацієнтами.

Схожі матеріали:
👁 1200
Категорія: Здоров'я
Теги: квітень, здоров'я, лікарь, сімейний лікарь




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ