Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

13.11.2014

Спортсмени-пенітенціарії управління ДПтС в Полтавської області мірялись силами за першість у футболі


Ігри проходили по-колу, тому всі команди мали змогу випробувати себе на спортивній арені


Спортсмени-пенітенціарії управління ДПтС в Полтавської області мірялись силами за першість у футболі

12 листопада поточного року на Полтавщині було проведено фінальну зустріч чемпіонату на першість установ виконання покарань управління Державної пенітенціарної служби України в Полтавській області з міні-футболу.

У турнірі взяли участь 4 команди працівників установ виконання покарань області (Машівська ВК №9,  Божковська ВК №16, Надержинщинська ВК №65) та Полтавський слідчий ізолятор.

Ігри проходили по-колу, тому всі команди мали змогу випробувати себе на спортивній арені та порівняти свою майстерність із вмінням супротивників.

Учасники вели запеклу боротьбу за свою команду,  відчуваючи підтримку безлічі вболівальників.

Фізичну підготовку, майстерність футбольних прийомів та командний дух продемонстрували всі футболісти. Кожна з команд заслуговувала перемоги, але нагороджено найсильніших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ДНЗ «Веселка» м. Гребінка відбувся огляд-конкурс на кращий міні-музей (ФОТО)

Цього року почесне перше місце виборола команда Машівської виправної колонії (№9). Друге місце зайняла команда Полтавського слідчого ізолятора. А трете місце посіла команда Божковської виправної колонії (№16).

Команди-переможці нагороджені кубками та  дипломами.

Команда Полтавського слідчого ізолятора, яка виборола перемогу в минулому році, передала перехідний кубок команді-переможниці пенітенціаріїв Машівської ВК (№9).

Поздоровляємо  всім учасників змагань. Бажаємо сил та наснаги. В подальшому вдосконалювати свої досягнення в майстерності оволодіння м’ячем та перемагати.

 


Прес-служба управління ДПтС України в Полтавській області



Схожі матеріали:
👁 764
Категорія: Полтавщина
Теги: спортсмени, ФУТБОЛ, управління ДПтС




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ