Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

14.04.2015

Suzanna ELPy заспівала для полтавців рок-н-рол


Концерт було приурочено до дня народження рок-н-роллу, який світова спільнота святкує 12-го квітня


Suzanna ELPy заспівала для полтавців рок-н-ролКонцерт було приурочено до дня народження рок-н-роллу, який світова спільнота святкує 12-го квітня, та до дня народження арт-директора клубу Олександра Удовенка.

На концерт прийшли ті, хто хотів привітати іменинника, або просто заглянув на вогник до єдиного лубенського рок-пабу, і ті, хто завітав саме на концерт.

Зокрема були й лубенські байкери. Але з якою метою хто б не прийшов, в результаті всі слухали концерт і вели із співачкою бесіду.

Перше відділення було більше філософсько-лірично-романтичним, а після перерви почався справжній рок-н-ролл з губною гармошкою і драйвом. Коронна пісня "Негодяй" поклала на лопатки всіх, хто до цього вцілів.

Потім, щоб дати народу відпочити від авторського матеріалу та від душі відтягнутись, співачка запустила каверовий блок, в якому звучала і рок-н-рольна класика, і пісні, які народ міг підспівувати.

Cranberries - Zombie, George Harrison - I got my mind set on you. Ще один залп - "Путін х..о", співали всі на чолі з арт-директором. Одразу за цим опусом з народної творчості - пісня братнього росіянина Андрія Макаревича "Пока горит свеча".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київський рок-н-рол на Полтавщині: Suzanna ELPy

Байкери теж не залишились без заохочення - для них пролунав оригінал арійського "Бєспєчного ангела" і саме арійська "Пробил час", під яку один з гостей-байкерів не витримав і порадував публіку виставою - сівши верхи на стілець, зображував, ніби він їде на байку. після чого разом зі стільцем зробив коло по залу.

В якості фінального акорду програми пролунав Гімн України, який співали всі - іменинник, глядачі, бармени, звукорежисери... Два виходи на біс - той же "Бєспєчний ангєл", тільки російською (співав зал, співачка лише іноді підспівувала) і Scorpions - Wind Of Change.

 


Багато пар танцювало. хтось махав запальничками або мобільниками...

Байкер з Гребінки - Вельбой ("Ковбой"), попросив слово, подякував за концерт і сказав, що хоче присвятити цю пісню усім присутнім тут музикантам і тим, хто любить музику. Заспівав пісню "Музикант" групи "Воскресение".

Народ сидів тихо, хто просто мовчки слухав, хто підспівував, а потім - шквал овацій з криками "Браво!"

Виходячи з клубу після концерту, публіка проводжала співачку оплесками, подякою і словами "приїжджайте ще!"





 
Grebenka.com


Схожі матеріали:
👁 1449
Категорія: Культура
Теги: Лубни, Suzanna ELPy, рок-н-рол, концерт




Всього коментарів: 6

1
4 Cat   (14.04.2015)
Гриша, зірвав з язика! Я теж хотів написати, що Гребінка дуже б хотіла і собі Сюз+музика!


0
6 ELPy   (14.04.2015)
Котику, все буде! Сподіваюсь, що колектив набере обертів після чергових змін, і вийде привезти на фест своїх бійців у повній бойовій готовності!
Так що "Сюз плюс музика" буде, а от в якому складі - буде видно ближче до справи :):)


1
1 Cat   (14.04.2015)
Справді було круто!!!!!! Сюз, ти молодчина!


0
2 ELPy   (14.04.2015)
Дякую на доброму слові! :):)

і взагалі, Котику, дякую тобі і пану Адміну за анонс і репорт з концерту на сайті!!! Ніколи не забуду!


1
3 Admin   (14.04.2015)
Творчих успіхів! Гребінчани теж чекають коли їх порадуєш.


0
5 ELPy   (14.04.2015)
Дякую-дякую-дякую!!! На "Небеса" приїду однозначно, як же я без рідної фестивальної сцени? smile

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-... На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-...
Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю
На Полтавщині двоє дев’ятирічних дівчат на електросамокат... На Полтавщині двоє дев’ятирічних дівчат на електросамокат...
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ