Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

03.02.2014

Тарас Кутовий: Опір на місцях є форпостом, який не дає нам відійти назад


У місті протестуючі без протидії з боку міліції та місцевої влади, мирно взяли під контроль залу обласної ради


Кутовий: Опір на місцях є форпостом, який не дає нам відійти назад

Другий фронт спротиву в обласних та районних центрах є не менш важливим за події, які відбуваються у Києві. Про це сказав народний депутат України Тарас Кутовий під час Народного Віче у Полтаві.

Слід нагадати, що у місті протестуючі без протидії з боку міліції та місцевої влади, мирно взяли під контроль залу обласної ради і облаштували там свій штаб.
 
 "Попри те, що події у Полтаві не мають якогось бойового характеру, те, що тут відбувається зараз, рівно як і в інших областях, це форпост, та точка, яка не дає душам учасників процесу перетворюватися на желе, натомість є джерелом підживлення духу.

І нехай цей поступ не є великим кроком вперед, але він не дає можливості відійти нам назад. Всі ті другі фронти, який народ України відкрив повсюди, це насправді той факт, який дає змогу переломлювати ситуацію”, - сказав Тарас Кутовий.
 
Коментуючи ситуацію із затриманими, а фактично, заручниками влади, народний депутат наголосив, що більшість з них навіть не є активними учасниками процесу, а випадково потрапили під гарячу руку каральній машині, яка тепер намагається торгуватися ними з представниками народного спротиву.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині правоохоронці затримали чоловіка, який зливав з чужих автомобілів пальне

На запитання громади щодо прогнозів та планів на найближчі дні Кутовий відповів, що дії Майдану будуть викликані реальними ситуаціями, і орієнтуватися варто на вівторкове засідання Верховної Ради: "Може бути, що у вівторок нам треба бути іти на барикади, а можливо того дня народиться у стінах парламенту якесь конструктивне рішення.

Ситуація хитається, упевнений, "регіонали” будуть потроху здавати свої рубежі, про що засвідчило останнє голосування, яке було б на користь народу, якби із погрозами до Ради не приїхав президент”.

Офіційний сайт Тараса Кутового


Схожі матеріали:
👁 1441
Категорія: Суспільство
Теги: форпост, Тарас Кутовий, президент, полтава




Всього коментарів: 3

0
3 Я революція!   (04.02.2014)
Знаю я його добре - карьерист і хапуга. Не має значення з ким він звязався, він є тим, ким і був-пристосуванцем!


0
2 Іван   (04.02.2014)
Я революція!, А чому це Тарас Кутовий буде їздити і захоплювати адмінбудівлі,він що Рембо?Це повинна робити місцева громада,на хвилі народного протестe,якщо її дійсно набридла ця влада.А в Гребінці значить всіх все влаштовує,якщо цього не сталося,будам жити і далі в цьому гівні. Хоча я б П.... і не винуватив,він поки з В.... та Ш...не звязався досить нормальний хлопець був.Але повязаний він тепер з В..... грошима та махинаціями влади,отже нічого не хоче,чи не може робити са,а це сумно..


0
1 Я революція!   (03.02.2014)
Тарас Кутовий!  А в Гребінці чому не захопили адмінприміщення ваші революціонери? Чи Гребінка настільки НЕстратегічний для них і для Вас обьєкт, що нехай і далі у багні борсається?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
В Пирятині затримано наркоторгівця В Пирятині затримано наркоторгівця
В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції В Пирятині чоловіка засуджено за хабар працівнику поліції
На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн... На Полтавщині під час відпочинку біля річки помер 13-річн...
Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без... Для дітей Лубенської громади поліцейські провели урок без...
Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила... Поліція Полтавщини отримала сучасні криміналістичні прила...
Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац... Шість громад Полтавщини підписали меморандум про співпрац...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ