Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

04.12.2022

У Гребінківській гімназії капітально відремонтували ще один клас


Всього на ремонт цього класу витрачено 114 тисяч гривень


У Гребінківській гімназії капітально відремонтували ще один класНещодавно відбулася зустріч керівництва Гребінківської громади з батьками учнів 5-А класу у оновленій аудиторії гімназії.

Радісно на душі від того, що у той час, коли в країні триває війна, життя перемагає, ми продовжуємо дбати про освіту, відбуваються ремонтні роботи в школах та класах.

Перемагає віра у найближчу Перемогу, віра в те, що незабаром увесь цей жах закінчиться і діти знову сядуть за парти.

Сьома аудиторія, у якій буде навчатися 5-А клас, повністю відремонтована із застосуванням сучасних матеріалів та технологій, і готова у будь – який час зустрічати школярів. Класна кімната повністю оновлена. Про це пише Гребінчин край.

На стінах поклеєні якісні шпалери та зроблені красиві і витривалі панелі, на підлозі – нове покриття. Більше того, встановлені нові парти та шафи.

Усе готове для того, щоб учням тут було зручно і затишно навчатися.
 
Вже декілька останніх років ми ремонтуємо класи у школах громади спільно з батьками школярів, – сказав міський голова В.І. Колісніченко, — З міського бюджету ми виділяємо кошти на матеріали та меблі, а батьки своїми силами виконують ремонтні роботи.

Для виконання ремонтів ми обираємо найкращі матеріали, щоб ремонт у класних приміщеннях був справді сучасний, радував вчителів та учнів не один рік. Щоб школярам було зручно і приємно навчатися в таких умовах. Завдяки такій нашій ініціативі та налагодженій співпраці вже вдалося відремонтувати більше тридцяти класів. І дуже радісно, що цей процес не зупиняється, навіть, у такий складний час. І ця робота буде продовжена.

Директор Гребінківської гімназії О.П.Отченко та батьки учнів 5-А класу подякували керівництву громади за допомогу у проведенні ремонту у класі. Начальник відділу освіти Л.М.Радченко розповіла, вже давно виникла потреба зробити ремонт саме у цьому приміщенні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейська комісія забезпечить друк підручників для українських школярів

Батьки та керівництво школи звернулися до міського голови з проханням допомогти. Але, звичайно ж, не дуже сподівалися, що у такий складний час буде така можливість реалізувати задумане. Спочатку мова йшла просто про ремонтні роботи, а вже згодом було вирішено, що з міського бюджету будуть виділені кошти і на придбання парт та необхідних меблів.

Всього на ремонт цього класу витрачено 114 тисяч гривень: безпосередньо на матеріали для ремонту більше 30 тисяч гривень, і 84 тисячі гривень на меблі.
 
У Гребінківській гімназії капітально відремонтували ще один клас


У Гребінківській гімназії капітально відремонтували ще один клас


Схожі матеріали:
👁 567
Категорія: Освіта
Теги: Гребінка, ремонт класу, Гімназія




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-... На Полтавщині у водоймі села Гаркушинці виявлено тіло 73-...
Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю Поліція Полтави затримала нелегального торгівця зброєю
На Полтавщині двоє дев’ятирічних дівчат на електросамокат... На Полтавщині двоє дев’ятирічних дівчат на електросамокат...
Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині Виконуючи бойове завдання загинув військовий з Полтавщині
У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб... У Полтаві не змогли розминутись два автомобіля: троє осіб...
На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н... На Полтавщині 59-річний чоловік на кладовищі підірвався н...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ