Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.11.2016

В навчальних закладах Гребінківщини пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху


Протягом Тижня в закладах освіти Гребінківщини пройшли різноманітні заходи під гаслом: «Безпека на дорозі – безпека життя»


В навчальних закладах Гребінківщини пройшов Тиждень безпеки дорожнього рухуЗ 14 по 20 листопада 2016 в закладах освіти Гребінківського району було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Протягом Тижня в закладах освіти пройшли різноманітні заходи під гаслом: «Безпека на дорозі – безпека життя».

Так, в 3-Б класі в Гребінківської ЗОШ I-III ст.№4 відбувся флеш-моб на тему "Знай, вивчай і поважай Правила Дорожнього руху".

Класоводи для учнів 1-Б, 3-А, 4-Б класів провели виховний захід, на якому діти повторювали правила дорожнього руху і вчилися застосовувати їх на практиці.

Інспектор сектору ВПГУНП Полтавської області, старшина поліції Новіков О.О., провів бесіду з учнями 1-4 та 7- 8 класів Гребінківській ЗОШ І – ІІІ ст. №1 про правила поводження на дорогах.

В Кулажинській школі учнів 6-11 класів взяли участь в конкурсі плакатів на тему «Наш друг – безпечний рух». В Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено заходи, спрямовані на безпечну поведінку учнів як учасників дорожнього руху.

Для учнів 1-4 класів педагогом-організатором було проведено вікторину «Знавці дорожнього руху».

В Мар'янівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Є.П.Гребінки з учнями 1-го класу проведено бесіду на тему «Гратися біля проїжджої частини – небезпечно для життя!», «Дорожні правила вивчай – життя своє оберігай!». А, учні 5 та 9 класів повторили правила дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині учні зустрілися з представником ювенальної превенції

Протягом тижня в загальноосвітніх школах Гребінківщини було поновлено куточки з питань безпеки дорожнього руху, інформаційно-довідкові куточки, проведено виставку дитячих малюнків.

З водіями шкільних автобусів начальник сектору ВПГУНП Полтавської області майор поліції Новіков П.Ю провів інструктажі стосовно підготовки, роботи автотранспорту в осінньо-зимовий період та дотримання Правил дорожнього руху під час підвезення дітей.

Пам’ятаємо – безпека на дорозі залежить від кожного з нас!

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1325
Категорія: Освіта
Теги: Grebenka.com, Гребінківщина, школа, навчальні заклади, тиждень безпеки дорожнього руху, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Аграрії Полтавщини завершили збір ранніх зернових і зерно... Аграрії Полтавщини завершили збір ранніх зернових і зерно...
На Полтавщині під час відпочинку на водоймі загинув 59-рі... На Полтавщині під час відпочинку на водоймі загинув 59-рі...
Полтавщина системно, злагоджено та комплексно готується д... Полтавщина системно, злагоджено та комплексно готується д...
На Полтавщині перейменували понад 300 вулиць На Полтавщині перейменували понад 300 вулиць
24 жителям Полтавщини замінять чи видадуть нові «чорнобил... 24 жителям Полтавщини замінять чи видадуть нові «чорнобил...
Смертю хоробрих поліг священник із Полтавщини отець Олекс... Смертю хоробрих поліг священник із Полтавщини отець Олекс...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ