Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

21.11.2016

В навчальних закладах Гребінківщини пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху


Протягом Тижня в закладах освіти Гребінківщини пройшли різноманітні заходи під гаслом: «Безпека на дорозі – безпека життя»


В навчальних закладах Гребінківщини пройшов Тиждень безпеки дорожнього рухуЗ 14 по 20 листопада 2016 в закладах освіти Гребінківського району було проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Протягом Тижня в закладах освіти пройшли різноманітні заходи під гаслом: «Безпека на дорозі – безпека життя».

Так, в 3-Б класі в Гребінківської ЗОШ I-III ст.№4 відбувся флеш-моб на тему "Знай, вивчай і поважай Правила Дорожнього руху".

Класоводи для учнів 1-Б, 3-А, 4-Б класів провели виховний захід, на якому діти повторювали правила дорожнього руху і вчилися застосовувати їх на практиці.

Інспектор сектору ВПГУНП Полтавської області, старшина поліції Новіков О.О., провів бесіду з учнями 1-4 та 7- 8 класів Гребінківській ЗОШ І – ІІІ ст. №1 про правила поводження на дорогах.

В Кулажинській школі учнів 6-11 класів взяли участь в конкурсі плакатів на тему «Наш друг – безпечний рух». В Тарасівській ЗОШ І-ІІІ ст. проведено заходи, спрямовані на безпечну поведінку учнів як учасників дорожнього руху.

Для учнів 1-4 класів педагогом-організатором було проведено вікторину «Знавці дорожнього руху».

В Мар'янівській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Є.П.Гребінки з учнями 1-го класу проведено бесіду на тему «Гратися біля проїжджої частини – небезпечно для життя!», «Дорожні правила вивчай – життя своє оберігай!». А, учні 5 та 9 класів повторили правила дорожнього руху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Гребінківщині учні зустрілися з представником ювенальної превенції

Протягом тижня в загальноосвітніх школах Гребінківщини було поновлено куточки з питань безпеки дорожнього руху, інформаційно-довідкові куточки, проведено виставку дитячих малюнків.

З водіями шкільних автобусів начальник сектору ВПГУНП Полтавської області майор поліції Новіков П.Ю провів інструктажі стосовно підготовки, роботи автотранспорту в осінньо-зимовий період та дотримання Правил дорожнього руху під час підвезення дітей.

Пам’ятаємо – безпека на дорозі залежить від кожного з нас!

Підписуйтесь на наші оновлення у Facebook, "ВКонтакте" та Twitter: всі найважливіші події Гребінківщини, і не тільки, в одному місці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Відділ освіти Гребінківської РДА


Схожі матеріали:
👁 1268
Категорія: Освіта
Теги: Grebenka.com, Гребінківщина, школа, навчальні заклади, тиждень безпеки дорожнього руху, освіта




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ... Сексуальне насильство та зґвалтування 13-річної дівчинки ...
На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол... На Гребінківщині продавчиню оштрафували за продаж алкогол...
53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн... 53-х річний мешканець Хорольської громади вдарив ножем зн...
На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом... На Полтавщині чоловік кинув гранату у поле біля свого дом...
На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ... На Полтавщині безвісти зник під час риболовлі 13-річного ...
У Лубнах водій збив велосипедистку та втік У Лубнах водій збив велосипедистку та втік

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ