Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

23.02.2024

Воїна з Гребінківвщини посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня


Орденом "За мужність" нагородили воїна із Гребінківської громади, який загинув на Луганщині


 Воїна з Гребінківвщини посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня22 лютого, відбулося засідання 40 сесії Гребінківської міської ради. Перед присутніми виступив міський голова В.І.Колісніченко. Вже традиційно Віталій Іванович на початку роботи сесії зачитав імена та прізвища наших героїв-земляків, які віддали свої життя за Україну.

Міський голова окремо розповів про подвиг нашого захисника, справжнього патріота, жителя  Слободо-Петрівки Жолобецького Володимира Івановича.

Про це повідомили Гребінківській міській територіальній громаді.

Він народився 5 листопада 1982 року в селі Оржиця. В 2000 році закінчив Слободо-Петрівську загальноосвітню школу. З листопада 2000 по травень 2002 року Володимир проходив строкову військову службу  у лавах Збройних Сил України. Після проходження строкової служби працював у будівельній фірмі в Полтаві. Потім влаштувався на роботу в Бориспіль, щоб бути ближче до своїх рідних – мами та сестри.

Після повномасштабного вторгнення росії в Україну в липні 2022 року, Володимир був мобілізований та пішов боронити рідну землю. Загинув Володимир Жолобецький 3 жовтня 2022 року під час мінометного обстрілу в смт Білогорівка Сєвєро-Донецького р-ну Луганської області.

Цього дня на сесію була запрошена мама Героя – Галина Жолобецька. Адже Указом Президента України Володимира Зеленського від 19 жовтня 2023 року №697 Володимира Жолобецького нагороджено Орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно.

Міський голова В.І.Колісніченко та  начальник відділення рекрутингу та комплектування 5 відділу Лубенського РТЦК та СП І.В. Білоцерківець  вручили нагороду  матері Героя – Галині  Жолобецькій.

Світла пам‘ять і вічна шана! Міський голова В.І.Колісніченко від імені присутніх висловив щирі співчуття родині Героя.

Воїна з Гребінківвщини посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ

Воїна з Гребінківвщини посмертно нагородили орденом "За мужність" ІІІ


Схожі матеріали:
👁 540
Категорія: Новини Гребінківської громади
Теги: полеглий воїна, Орден “За мужність”, Гребінківщина, Нагорода




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ