Архів новин    Новини Гребінки    Новини Полтавщини    Новини громади    Події    Суспільство    Освіта    Культура    Здоров'я    Спорт    Технології    Новини Полтавщини TV   

15.03.2023

З потягу Гребінка - Полтава зняли підозрюваного у вчиненні злочину (ВІДЕО)


У Миргородському районі Полтавщини оперативники поліції завадили зловмиснику втекти з місця пограбування


Підозрюваного у вчиненні злочину зняли з потягу, на якому він планував зникнути з місця події.  Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Йому вже вручили підозру та обрали запобіжний захід - тримання під вартою. Про це повідомив начальник Миргородського райвідділу поліції Віталій Ярмолюк.

Повідомлення про грабіж на залізничній станції «Ромодан» надійшло до Миргородського райвідділу поліції 7 березня, близько 23-ї години. 39-річний потерпілий повідомив, що незнайомець ударив його, відібрав барсетку, мобільний телефон і зник у невідомому напрямку.

На місце події негайно скерували слідчо-оперативну групу територіального підрозділу поліції, спеціалістів-криміналістів та оперативних працівників.

Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського районного відділу поліції повідомив:

«Протягом години оперативники вийшли на «слід» підозрюваного. Фігуранта затримали у приміському потягу сполученням «Гребінка-Полтава». Зловмисником виявився 30-річний житель міста Гадяч, який у січні цього року звільнився з колонії, де відбував покарання за майнові злочини».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині під час пожежі виявили бездиханне тіло чоловіка

За процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, слідчі поліції вручили фігуранту підозру у вчиненні грабежу в умовах воєнного стану, (частина 4 статті 186 Кримінального кодексу України). 10 березня суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Тривають слідчі дії.

Довідково. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.


З потягу Гребінка - Полтава зняли підозрюваного у вчиненні злочину


З потягу Гребінка - Полтава зняли підозрюваного у вчиненні злочину



Схожі матеріали:
👁 1065
Категорія: Події
Теги: Гребінка, злочин, грабіжник, Потяг, полтава




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав... У мережі запустили фейк, орієнтований на мешканців Полтав...
В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст В ДТП на Полтавщині травмувався 35-річний мотоцикліст
На Гребінківщині висадили алею молодих дерев На Гребінківщині висадили алею молодих дерев
В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка В аварії на Полтавщині загинула велосипедистка
На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад... На Полтавщині громада разом з поліцейським посадили понад...
На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в... На Полтавщині затримали чоловіка за підозрою в умисному в...

НАЙБІЛЬШ ЧИТАЄМІ