Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


12.04.2016

Актуально про субсидії


Куди можна звернутися, щоб перевірили правильність визначення розміру субсидії?


Актуально про субсидіїЗапитання:

Отримали повідомлення про призначення субсидії, але вважаємо, що її розмір повинен бути більшим. Куди нам можна звернутися, щоб перевірили правильність визначення розміру субсидії?

Відповідь:

Відповідно до статті 16 Закону України «Про звернення громадян» скарга на дії чи рішення, зокрема, органів державної влади або місцевого самоврядування подається у порядку підлеглості вищому органу, що не позбавляє громадянина права звернутися до суду відповідно до чинного законодавства, а в разі відсутності такого органу або незгоди громадянина з прийнятим за скаргою рішенням – безпосередньо до суду.

Таким чином, рішення управління праці та соціального захисту населення про призначення, відмову у призначенні допомоги чи субсидії може бути оскаржено в районній державній адміністрації чи виконавчому комітеті міської ради, Департаменті соціального захисту населення обласної державної адміністрації або у судовому порядку.

Крім того, до вказаних органів можна звернутися з заявою про перевірку правильності визначення розміру допомоги, субсидії чи з будь-яких інших питань, що належать до компетенції управління праці та соціального захисту населення.

Директор Департаменту праці та
соціального захисту населення
Полтавської облдержадміністрації Л.В. Корнієнко


Схожі матеріали:
👁 1243
Категорія: Зверніть увагу!
Теги: субсидія, Законодавство




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ