Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


24.01.2017

Аналіз надання адміністративних послуг за січень-грудень 2016 року


Персоналом ЦОП в звітному періоді надано 16814 адміністративних послуг


Аналіз надання адміністративних послуг за січень-грудень 2016 рокуЗа 2016 рік Центри  обслуговування платників (далі ЦОП), які функціонують при Лубенській ОДПІ Головного управління ДФС у Полтавській області, відвідало 151127 платників податків – підприємців та юридичних осіб, а також пересічних громадян.

Персоналом ЦОП  в звітному періоді надано 16814 адміністративних послуг.

За звітний період  вагому частину в наданих адміністративних послугах складає  видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки – 9206 послуг. Також, фахівці Центрів надали 1572 витяги з реєстру платників  єдиного податку, зареєстрували 794 платників єдиного податку, 800 книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 1503 книги обліку розрахункових операцій, 911 розрахункових книжок, видано 240 довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюється  органами доходів і зборів та 390 довідок  про подану декларацію про майновий стан та доходи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Форму податкової декларації про майновий стан і доходи змінено

З метою вивчення рівня ефективності та якості надання послуг у Центрах обслуговування платників фахівцями Лубенської ОДПІ  проводяться письмові опитування за допомогою розташованої в холі ЦОП скриньки пропозицій та побажань. Так, у січні – грудні  2016 року через такі скриньки отримано 639 письмових анкет, в яких платниками надано позитивну оцінку роботи Центрів обслуговування платників в 9570 відгуках.

Людмила Шкуда начальник відділу
обслуговування платників
Лубенської ОДПІ
ГУ ДФС у Полтавській області


Схожі матеріали:
👁 1083
Категорія: Гребінківське відділення Лубенської ОДПІ
Теги: Лубни, ОДПІ, адміністративні послуги, ЦОП




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ