Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


04.09.2020

Апаратна нарада: на контролі підготовка до опалювального сезону 2020-2021


Під час наради посадові особи доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередньому засіданні


1 вересня під головуванням міського голови Віталія Колісніченка відбулася щотижнева апаратна нарада. Під час наради посадові особи доповіли про стан виконання доручень, наданих на попередньому засіданні та розглянули актуальні питання життєдіяльності об’єднаної громади.


Апаратна нарада: на контролі підготовка до опалювального сезону
 

На початку наради міський голова привітав всіх присутніх з Днем знань. Віталій Колісніченко подякував за злагоджену роботу у підготовці до нового навчального року  відділу освіти, Гребінківському ККП, директорам шкіл, вчителям та батькам і висловив сподівання, що новий навчальний рік пройде успішно, адже всі заклади освіти Гребінківської громади готові до навчання та забезпечені всім необхідним для дотримання протиепідеміологічних правил МОЗ.

Далі обговорили підготовку до засідання 38 сесії Гребінківської міської ради 7 скликання; стан виконання бюджету; розробку генерального плану м.Гребінка та інші нагальні питання.


Апаратна нарада: на контролі підготовка до опалювального сезону
 

Комунальники завершили прибирання та розчищення від чагарників на території кладовища в с.Загребелля, корегують роботу вуличного освітлення та проводять роботи з благоустрою. Також триває підготовка до опалювального сезону 2020-2021.

За результатами наради надані доручення відповідальним посадовим особам місцевого самоврядування для відпрацювання в межах своїх повноважень.

Схожі матеріали:
👁 662
Категорія: Гребінківська міська територіальна громада
Теги: апаратна нарада, засідання, підготовка до опалювального сезону




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ