Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


05.05.2015

Аваков заборонив ПТН-ПНХ на номерних знаках


Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив ДАІ не допускати наявність на автомобільних номерних знаках будь-яких написів


Аваков заборонив ПТН-ПНХ на номерних знакахМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков доручив ДАІ не допускати наявність на автомобільних номерних знаках будь-яких написів окрім державних реєстраційних знаків.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

"Із сьогоднішнього дня ми дамо жорстку вказівку всім патрулям і всім працівникам ДАІ присікати появу наклейок будь-якого змісту, нехай навіть ультрапатріотичного", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лісівники закликають не смітити в лісі!

Аваков пояснив, що зловмисники, які розстріляли міліціонерів у Києві в ніч на понеділок, переховувалися на авто з номерними знаками ПТН-ПНХ, що ускладнювало їх оперативне затримання.

"У нас багато героїчних хлопців, які приїхали з війни. І багато негідників, які під них рядяться. Ми більше з цим мириться не будемо. Сподіваюся, що цю дисципліну військові та справжні патріоти зрозуміють", – додав він.

Схожі матеріали:
👁 849
Категорія: Актуально
Теги: Арсен Аваков, село Літки, ПТН-ПНХ




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ