Архів новин    Актуально    Шкільний екран    Зверніть увагу!    Соціальний захист     Гребінківська ОТГ    Лубенська РДА    Прес-реліз    Технології    Новини Полтавщини TV   


31.01.2024

«Бойова вантажівка» Humvee 6X6 із двигуном Hellcat V8 потужністю 717 к.с.


Кастомний пікап, оснащений 6,2-літровим двигуном V8 Hellcat з наддувом, пофарбований у зелений колір Military Green


«Бойова вантажівка» Humvee 6X6 із двигуном Hellcat V8

Інженери Danton Arts Kustoms і Frenchy Export перетворили військову версію AM General Humvee 2009 року на «бойову вантажівку» Humvee 6X6. Кастомний пікап, оснащений 6,2-літровим двигуном V8 Hellcat з наддувом, пофарбований у зелений колір Military Green та оснащений модифікованим авіаційним крилом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобільна ракетна установка MCAV-014 Alheda здатна вражати будь-які цілі високоточними ракетами на відстані до 10 км

Автомобілі Hummers у стилі мілітарі (H1, H2, H3), побудовані компанією AM General з 1992 по 2006 рік, впізнаються на дорозі. Громіздкий і важкий, але здатний легко подолати будь-яке бездоріжжя. GMC відродила Hummer як повністю електричного монстра у 2021 році. Цей кастомний Humvee не призначений для виробництва. Його виготовляють вручну.

«Бойова вантажівка» Humvee 6X6 із двигуном Hellcat V8

Команда розробників додала у вантажівку низку сучасних функцій, таких як дистанційний запуск за допомогою смартфона. Але більшість роботи припадає на кузов, який вкоротили на 10 дюймів, і дах. Його передня частина є Ram 1500 2019 року випуску, автомобіль встановлений на двох підрамниках Porsche Cayenne.


«Бойова вантажівка» Humvee 6X6 із двигуном Hellcat V8

Danton Arts Kustoms та Frenchy Exports спільно працювали над інтер'єром, інтегрувавши РК-дисплей, важіль перемикання передач у формі черепа у армійському шоломі та зірковий дах. Насадки вихлопної системи Cayenne. «Це схоже на якусь бойову вантажівку», - сказав один із хлопців із Gas Monkey Garage.

 


Схожі матеріали:
👁 693
Категорія: Технології
Теги: позашляховик, автомобіль, пікап, Hummer




Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

СВІЖІ ПУБЛІКАЦІЇ